Superliga

SE: Opdal én blandt flere muligheder

SønderjyskE har kun én målmand i truppen, og derfor er klubben på markedet efter en ny keeper. Norske Håkan Opdal er en af mulighederne.

I øjeblikket har SønderjyskE kun én målmand i truppen. Det er Kenneth Stenild, der tidligere på måneden forlængede sin kontrakt med klubben for et år.

Væk er tidligere førstemålmand Nathan Coe, som havde et ønske om at prøve noget andet, mens man også tidligere på foråret sagde farvel til tredjevalget Arnar Darri Pétursson, der vendte hjem til islandske Stjarnan.

Derfor er SønderjyskE på jagt efter en ny målmand, der sammen med Kenneth Stenild kan dække pladsen i buret. Tidligere havde man den norske målmand Håkan Opdal med landskampe på CV'et til prøvetræning. Normanden imponerede, men SønderjyskE ville vente til efter sæsonen, hvor man havde vished om, hvorvidt klubben skulle spille Superliga fortsat eller en tur i 1. division.

Som bekendt blev det Superligaen i endnu en sæson, men selvom puslespillet omkring truppen er fuld gang. Men Ole Nielsen holder kortene tæt indtil kroppen, når snakken falder på målmandssituationen.

- Vi arbejder på det, og der kommer formentlig en afklaring i nærmeste fremtid. Vi er i gang med nogle kandidater, som vi kigger på, siger han til tipsbladet.dk.

Han bekræfter dog, at Opdal stadig er med i billedet.

- Opdal, som jeg sagde tidligere, leverede et godt indtryk, da han var her, så han kan sagtens være en kandidat, lyder det hemmlighedsfuldt fra Ole Nielsen.

29-årige Opdal har 12 A-landskampe for Norge og har spillet hele sin seniorkarriere hos norske Brann, som han forlod i efteråret 2011, og derfor er han ganske gratis for SønderjyskE at erhverve.