Selvtillidsfuld Hradecky opsat på revanche
Illustration
Superliga

Selvtillidsfuld Hradecky opsat på revanche

Lukas Hradecky blev ydmyget sidst, Brøndby var i Herning, men finnen frygter ikke en gentagelse af 2-5-nederlag søndag mod FC Midtjylland.

Det var ikke en god dag for Brøndby og Lukas Hradecky. Målene raslede ind, han var selv skyld i minimum et af dem - og Brøndby endte med at tabe.

Vi er tilbage i august, hvor Brøndby besøgte FC Midtjylland i femte spillerunde af Superligaen og tabte med hele 5-2 efter en kamp, hvor Brøndby-spillerne begik mange fejl og endte med en klar ydmygelse i Herning. 

På søndag går turen atter til Herning for Lukas Hradecky og Brøndby, men målmanden frygter ikke en gentagelse af opgøret for tre måneder siden. 

- Det behøver vi ikke at huske på. Det er en helt ny kamp, og vi er meget længere fremme nu. Der er stor forskel på holdet dengang og nu, og vi er også blevet bedre defensivt. FC Midtjylland har været gode i hele 2013, så det bliver en tæt kamp. Det er svært at sige, hvordan det forløber, men vi håber på endnu en kamp uden nederlag, siger Lukas Hradecky til tipsbladet.dk. 

Alligevel mindes han det seneste opgør mod FC Midtjylland. 

- Vi startede godt og kom hurtigt foran, men på grund af nogle personlige fejl fra mig og andre på holdet, kom FCM tilbage, og så kollapsede vi til sidst. Vi havde ikke samme stabilitet dengang, siger han. 

Brøndby er til gengæld væsentlig mere stabile nu. Klubben har ikke tabt i de seneste otte spillerunder af Superligaen, og i de fire seneste kampe har Lukas Hradecky ikke lukket mål ind. Det glæder den finske målmand sig over. 

- Det har været super dejligt, men jeg har ikke gjort det alene. Jeg har også fået god hjælp af forsvaret, for vi spiller godt sammen. Boulahrouz er kommet, og han gør det stærkt. Så det går fint, og jeg har det fantastisk, siger Lukas Hradecky, som mærker en større selvtillid på Brøndby-holdet efter den lange periode uden nederlag. 

- Det betyder meget, og det vokser efter hver kamp, vi ikke taber. Det er otte kampe nu, så vi har sindssygt meget selvtillid. Point avler selvtillid, og det er en fornøjelse at spille. Vi går ind til hver kamp med en dejlig følelse, og vi kan forhåbentlig fortsætte og tage den niende kamp i træk på søndag, siger Lukas Hradecky. 

Kampen mellem Brøndby og FC Midtjylland fløjtes op på søndag klokken 19.15.