SIF-chef: Sandsynligheden for store transfers er større nu
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images
Superliga

SIF-chef: Sandsynligheden for store transfers er større nu

Silkeborg-direktør Kent Madsen lægger ikke skjul på, at 2018 er et år, hvor fodboldklubben sigter efter at sælge en eller flere spillere.

Silkeborg IF er rent sportsligt ikke helt på toppen oven på et svingende efterår, hvor det blev til 20 point i de 19 kampe, hvilket rækker til en 10. plads inden de syv sidste runder i grundspillet. 

Men for selskabet bag fodbolden går det langt bedre. Hen over de seneste fire år er der effektueret flere store tiltag som købet af et hotel og hele projektet omkring det helt nye Jysk Park, der blev indviet i sommer. Tiltag, der kommer oven i det succesfulde ejerskab af Papirfabrikken, der er en stor del af byens hjerte. 

Direkør i Silkeborg Invest A/S, Kent Madsen er da også ganske tilfreds med udviklingen og slår fast, at Silkeborg IF aldrig har stået stærkere end tilfældet er lige nu. Der er luft og plads til at tænke yderligere planer i forhold til udvidelse af forretninger ved siden af fodbolden, der i øjeblikket udgør omkring 40 procent af selskabets forretning. 

På den måde er selskabet mindre afhængig af risikoen for fodboldens svingende resultater og dermed indtægter. 

Og Kent Madsen lægger ikke skjul på, at selve fodbold-forretningen ikke - som resultaterne har været længe - ikke kan stå alene uden løbende transferindtægter.

Derfor glæder han sig også over, at udsigten for at sælge spillere i 2018 er ganske fornuftig - med Robert Skov som det varmeste emne. Og direktøren håber på, at året kan føre til transfer-indtægter i den større ende af skalaen. 

-Sandsynligheden for at få store transfers er større nu. Men ser man bort fra Dolberg, som bare var outstanding, har vi ikke sendt spillere sydpå i nyere tid. 

- Marvin Pourié sendte vi til FCK, Jim Larsen kom til Rosenborg og Martin Ørnskov kom til Viking Stavanger. 

- Det er ikke klubber, man bliver blæst fuldstændig tilbage over. Så det handler om, at vores spillere skal blive så dygtige, at interessen kommer fra lande som Tyskland, Holland og Belgien -og måske endda England, siger Kent Madsen til mja.dk

Silkeborg IF møder i første runde af foråret AaB på hjemmebane 10 februar. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.