Sigurdsson: Har ambitioner om at gå hele vejen
Illustration
Superliga

Sigurdsson: Har ambitioner om at gå hele vejen

Ragnar Sigurdsson har først her til morgen hørt om den påstede interesse fra russisk fodbold.

FC Københavns Ragnar Sigurdsson bliver i dag sat i forbindelse med et klubskifte til russisk fodbold, hvor en klub ifølge Ekstra Bladet er interesseret i at købe ham fri af den danske mesterklub. 

Sigurdsson har endnu kontrakt med FC København i halvandet år, og han har først hørt om den russiske interesse i dag. 

- Det er noget, jeg først fik at vide i morges, så jeg ved slet ikke noget om det. Det er en nyhed for mig. Jeg ved ikke, hvad der kommer til at ske, for jeg er ikke kommet så langt i mine tanker. Først skal man vide, hvad det handler om, og så må man finde ud af det. Når der tidligere har været rygter om mig, har jeg tænkt meget over det, men det er ikke godt at have så meget i tankerne, når der ikke er noget konkret endnu, siger Ragnar Sigurdsson til tipsbladet.dk.

Efter at have været i FCK siden sommeren 2011 føler han sig imidlertid klar til en større liga.

- Jeg har altid følt mig klar, så jeg er ikke bange for noget. Jeg har selvfølgelig ambitioner om at gå hele vejen til de bedste hold, men fodboldmæssigt er jeg allerede ved at være gammel. Men jeg har ambitioner som alle andre spillere, siger han. 

Hans tidligere holdkammerat Sølvi Ottesen skiftede i sommer fra FC København til den russiske klub Ural, og Ragnar Sigurdsson har via ham fået et fint indtryk af russisk fodbold. 

- Jeg snakker tit med Sølvi, og han har det meget godt i Ural. Han siger, at det ikke fejler noget. Han har fået meget spilletid og kan godt lide det, siger Sigurdsson, der imidlertid selv aldrig har været i Rusland. 

Transferspillet kører nu i kulissen med rygter og forlydender, men Ragnar Sigurdsson vil også være til stede ved FC Københavns træning i morgen onsdag.  

- Ja, det regner jeg hundrede procent mig, siger han og afviser, at han endnu har talt med sin agent om interessen for Rusland.

- Men jeg tror, jeg vil give ham et kald i dag, siger han.