Skadesplaget AaB-midtbane slap med skrækken efter nyreslag
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Skadesplaget AaB-midtbane slap med skrækken efter nyreslag

Oliver Abildgaard måtte udgå af søndagens kamp mod Hobro IK, men midtbanemanden, der lige er kommet tilbage fra en langvarig skade, slipper denne gang uden en lang pause.

Denne sæson har stået i skadernes tegn for AaB's Oliver Abildgaard, der fik et brud i foden i sæsonopstarten, og først for nylig er vendt tilbage i kamp. Søndag fik han så sæsonens første startplads mod Hobro IK, men den unge midtbanespiller måtte udgå efter en lille time.

Abildgaard havde fået et slag i nyrerne, og i pausen var der blod i hans urin, så holdets læge og trænerstab valgte på hans vegne, at han skulle forlade banen. Han nåede at blive bange for, at han igen skulle stå over for en lang pause, men det tyder på, at han slipper med skrækken.

- Jeg var ved vagtlægen, hvor jeg blev undersøgt. Jeg er blevet bedt om at holde mig i ro i dag (mandag, red.). Umiddelbart er der vist kun en lille blødning, så jeg håber på, at jeg snart er tilbage på træningsbanen, siger Oliver Abildgaard Nordjyske.

21-årige Oliver Abildgaard har haft vanskeligt ved at etablere sig på AaB's midtbane, siden han debuterede for lidt over to år siden. Han har samlet set spillet 31 Superliga-kampe, men blot 13 af dem har været fra start.

Søndag startede han på venstrekanten, selv om han egentlig befinder sig bedst centralt, hvor anfører Rasmus Würtz og Filip Lesniak spillede hele kampen i 1-0-sejren over Hobro.