Sloth: Skal have respekt for nedrykningsstregen
Illustration
Superliga

Sloth: Skal have respekt for nedrykningsstregen

Fra ottendepladsen har AGF hverken langt til toppen eller bunden i Superligaen, men det er nedrykningsstregen, der skal have mest respekt, mener Casper Sloth. 

Efteråret var meget op og ned for AGF, der overvintrede på ottendepladsen i Superligaen. Derfra har de kun tre point op til Brøndby på femtepladsen, men der er også kun tre point ned til nedrykningsstregen. 

Aarhusianernes profil Casper Sloth vil helst se op i tabellen, men anerkender, at nedrykningsstregen kræver respekt. 

- Jeg vil sige, at der er grund til at være optimistisk, i og med, at vi ikke ligger længere væk fra toppen end vi gør, selvom vi har spillet mange dårlige kampe. Vi er kun tre point fra en fjerdeplads, men selvfølgelig, man skal også have in mente, at der ikke er længere ned til nedrykning, end der er. Det er problematisk, at der kun er tre point ned til den streg. Og det skal vi have respekt for, siger Casper Sloth til Århus Stifttidende.

- Jeg var jo selv med, da vi rykkede ned sidst, og der havde vi altså et markant større forspring på samme tidspunkt af sæsonen. Dengang var det jo slet ikke et tema. Det er det nu. Jeg synes, at vores spillermateriale er så godt, vi har så godt et hold, at vi burde kunne ligge i hvert fald i top seks, men det er klart, det skal også forløses, det skal også vises frem.

AGF åbner forårssæsonen, når de på søndag tager imod FC København.