SønderjyskE-angriber: Jeg troede, jeg var færdig i klubben
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

SønderjyskE-angriber: Jeg troede, jeg var færdig i klubben

Marko Mitrovic har kæmpet sig ud af kulden i SønderjyskE, men han indrømmer gerne, at han på et tidspunkt troede, han havde spillet sin sidste kamp for de lyseblå.

I 11 spillerunder så Marko Mitrovic ikke skyggen af en fodboldbane i SønderjyskE, men nu har den svenske angriber startet inde i to kampe i træk for Haderslev-klubben, og man skal igen til at regne ham for en spiller, der er aktuel omkring Superliga-mandskabet. I øjeblikket plejer Mikael Uhre en skade, så meget tyder på, at Mitrovic kan se frem til en masse spilletid de kommende uger.

Det tidligere Chelsea-talent fortæller, at han på intet tidspunkt mistede troen på, at han kunne spille sig tilbage i varmen hos cheftræner Claus Nørgaard, men han lægger heller ikke skjul på, at han gik rundt med en fornemmelse af, at han havde spillet sin sidste kamp for de lyseblå.

- Jeg må indrømme, at der var et tidspunkt, hvor jeg troede, jeg havde spillet min sidste SønderjyskE-kamp, selv om det hele tiden har været min intention at blive. I transfervinduet var der nogle klubber, som viste interesse, men på intet tidspunkt følte jeg et sug i maven. Derfor blev jeg i SønderjyskE, og det er jeg glad for, siger Marko Mitrovic til tipsbladet.dk og tilføjer:

- Det var en svær tid i sommer, og der var mange rygter om forskellige ting, men der kom aldrig noget ud af min mund. Det tændte mig mest at blive i SønderjyskE og arbejde mig tilbage på holdet, og jeg er glad for, at det er lykkedes.

Han kan ikke give nogen mirakelkur på, hvordan det er lykkedes ham at arbejde sig tilbage på holdkortet i Haderslev-klubben. Skader til konkurrenterne er naturligvis en del af forklaringen, medgiver han.

- Jeg har ikke gjort noget specielt eller anderledes. Jeg møder op hver dag til træning og gør mit bedste, og så kender jeg mine kvaliteter nok til at vide, at det så er svært for træneren ikke at vælge mig, siger den svenske angriber.

Han føler, at det er gået godt for ham i opgørene mod FC Midtjylland og Silkeborg IF.

- Jeg føler, at jeg er ved at finde kampformen, og jeg synes især, jeg spillede en god kamp mod FC Midtjylland, siger Marko Mitrovic, der er træt af, at SønderjyskE aktuelt er i en resultatmæssig krise:

- Jeg er en vinder, og derfor er jeg også forbandet over, at det går skidt på banen i øjeblikket. Nu er jeg heldigvis i en situation, hvor jeg kan være med til at ændre på det, og jeg er sikker på, vi nok skal få vendt skuden.

Marko Mitrovic ser nu frem mod de kommende kampe, og han fastslår, at han ikke er ramt mentalt efter svære 10 måneder i SønderjyskE.

- Det har ikke været mentalt hårdt for mig. Jeg har prøvet meget i min karriere med blandt andet skader, og jeg har været i en stor klub som Chelsea, så jeg har prøvet det, der var værre. Jeg er en mentalt stærk spiller, og der er intet, der kan få mig til at tvivle på mig selv, lyder det fra angriberen.

Marko Mitrovic kom til SønderjyskE fra Randers FC i januar.