SønderjyskE om Uhre: Sommerskifte afgørende
Foto: SønderjyskE
Superliga

SønderjyskE om Uhre: Sommerskifte afgørende

Det var af afgørende betydning for SønderjyskE, at Mikael Uhre først skifter til Brøndby til sommer.

SønderjyskE har solgt angriberen Mikael Uhre til Brøndby IF. Handlen er blevet officiel i dag, men Uhre rykker først teltpælene til den københavnske Vestegn til sommer. Dermed gør han sæsonen færdig i SønderjyskE, og det var af afgørende betydning for Haderslev-klubben, da transferen med Brøndby IF blev indgået.

- Mikael Uhre har gennemgået en fantastisk udvikling fra at være et stortalent og ungdomsspiller fra egne rækker til at være en profil på øverste hylde i den danske superliga. Det bekræftes jo også af hans udtagelse til det danske ligalandshold for nylig. Det har hele tiden ligget i pipeline, at Uhre skulle sælges indenfor de næste par vinduer. Professionel fodbold handler om både sportslige ambitioner, personlig udvikling og forretning, siger sportschefHans Jørgen Haysen til klubbens hjemmeside og fortsætter:

- Der har nok ikke så overraskende været flere bejlere, og her har det været helt afgørende for os, at klubskiftet først sker efter denne sæson. Vi går sportsligt et meget spændende og afgørende forår i møde, og her bliver Mikael Uhre en meget vigtig spiller for os.

Mikael Uhre har scoret 11 mål i 70 Superliga-kampe for SønderjyskE. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.