Solbakken: Vi skal være meget mere stabile
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Solbakken: Vi skal være meget mere stabile

Det er ikke, fordi FC København ikke spillede gode kampe i efteråret. Det er bare det, at de for ofte spillede dårlige. Det vil manager Ståle Solbakken ændre i foråret.

I november var FC København inde i en dårlig stime med tre nederlag i streg. 0-1 mod Brøndby IF, 0-3 mod SønderjyskE og 1-2 mod Lokomotiv Moskva. Så mødte mestrene Lyngby BK og maste de kongeblå med 5-1.

Runden efter gik det galt igen, og FCK tabte 1-3 til FC Nordsjælland.

Den stabilitet, som gjorde holdet til så suverænt en mester i sidste sæson, var ingen vegne at spore i efteråret, og det var et af de helt store problemer, mener manager Ståle Sokbakken. For FCK spillede flotte kampe undervejs, men også for mange dårlige.

- Det var jo ikke fordi, vi ikke spillede gode kampe i efteråret. Holdet viste, at de sagtens spille god fodbold, det gjorde vi næsten hver uge, men når man spiller tre kampe om ugen, må der ikke være så store udsving mellem gode og dårlige kampe, siger han til fck.dk.

- Så vi skal have stabiliteten ind i holdet med både de nye spillere og de, der er kommet tilbage efter skader. Selvfølgelig var det en stor streg i regningen, at Santander blev skadet i torsdags, men vi SKAL være meget mere stabile.

Solbakken og co. indledte vinterforberedelserne med en god kamp, da de slog 1. divisions tophold, Vejle Boldklub, med 4-0. I eftermiddag venter årets anden test, denne gang mod Zenit Skt. Petersborg. 

Den kamp er der kickoff til klokken 16 dansk tid, og nyindkøbte Robert Skov kan få uofficiel debut.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.