Superliga

Spelmann ønsker sig Liverpool

Martin Spelmann tvivler ikke på, at AC Horsens spiller med i toppen af ligaen i næste sæson, og så håber han på stor modstand i Europa.

Pokalfinale, fjerdeplads og til tider fremragende fodbold. Den forgangne sæson var en fortrinlig en af slagsen for AC Horsens, men spørger man klubbens midtbaneprofil Martin Spelmann var de gode takter i 2011/12 ikke en enlig svale.

Spelmann forventer således, at AC Horsens også i næste sæson kan komme til at præge Superligaen positivt.

- Det bliver en sæson med mange nye udfordringer. Det bliver utrolig spændende, og vi kommer med stor selvtillid og glæde efter det, vi har præsteret. Vi har gjort det fantastisk, men vi føler ikke, at vi nåede det maksimale, idet vi længe lå til bronze og heller ikke vandt pokalfinalen. Så vi kommer med en følelse af, at vi kan nå mere end vi lige har gjort, siger Martin Spelmann til tipsbladet.dk.

Han mener, at AC Horsens igen kan blande sig i toppen af Superligaen.

- Det tror jeg bestemt, at vi kan. Selvfølgelig bliver det en hård kamp ligesom i år, hvor AGF pludselig også var tæt på bronze. Det bliver tæt igen, og om vi lige bliver nummer tre eller seks, ved jeg ikke. Der kommer ikke til at være mange point, der skiller holdene ad, så vi har en fantastisk mulighed igen, mener Spelmann.

Udover de kommende udfordringer i Superligaen kan Martin Spelmann og kompagni se frem til en international oplevelse. AC Horsens skal i næste sæson forsøge at kvalificere sig til gruppespillet i Europa League, og det ser Spelmann også frem til.

- Det bliver fantastisk. Uanset hvad kan vi kun overraske, og det går vi efter. Vi vil levere en overraskelse, ligesom vi lige har gjort i Superligaen, så vi vil gerne videre end til 1. runde, siger Martin Spelmann.

Det er endnu uvist, hvilke hold AC Horsens kan rende ind i i kvalifikationsturneringen, men Martin Spelmann er ikke i tvivl om sine præferencer. Han vil hellere møde et storhold end en mindre klub, hvor der ellers kunne være bedre mulighed for et avancement.

- Vi skal have da have et kæmpehold. Vi skal have nogle fede kampe, så lad os få Liverpool eller sådan et hold. Det kunne være fantastisk, og måske kan vi jo overraske alligevel, mener han.

Om Martin Spelmann overhovedet kommer til at tørne ud for Horsens til næste sæson er dog uvist. Midtbanespilleren vil gerne prøve kræfter med en større klub, og både danske og udenlandske klubber har vist interesse for spilleren.