Sprudlende OB kørte AGF over

Mustafa Abdellaoue blev dobbelt målscorer, da OB bankede AGF i Odense.

Da AGF sidst var på besøg i Odense, blev det til måske sæsonens mest underholdende opgør, der endte med vanvittige 6-3 til gæsterne. Ved den lejlighed spillede OB en fremragende første halvleg for derefter at falde fuldstændig fra hinanden efter pausen.

Derfor havde OB-træner Troels Bech annonceret revanche, og det skulle fynboerne i den grad få.

Efter bare seks minutter bragte de stribede sig i front, da den vikarierende AGF-keeper Emil Ousager ikke fik bokset et skud fra Rasmus Falk ordentlig væk, og så kunne Mustafa Abdellaoue sende fynboerne i front.

Bare fem minutter senere blev den føring udbygget, da Morten Skoubo steg til vejrs og pandede 2-0-målet i nettet.

Gæsterne var til tider farlige, men generelt var det OB, der dominerede anført af en særdeles veloplagt Emil Larsen, der gang på gang kom igennem ude på kanten.

2-0 stod det ved pausen, og så skulle OB bevise, at de havde lært noget af det sidste indbyrdes opgør. Det havde fynboerne åbenbart, for efter 53 minutter lukkede hjemmeholdet reelt kampen med scoringen til 3-0. Espen Ruud kombinerede flot med Jacob Schoop ude på kanten, og så kunne nordmanden med en intelligent aflevering finde en fremstormende Rasmus Falk, der med en flad afslutning passerede Ousager i AGF-målet.

Gæsternes Devdariani fik godt nok reduceret kort efter, men håbet varede ikke længe for AGF, eftersom Abdellaoue med sit andet mål lukkede og slukkede med en flot afslutning med indersiden på oplæg fra Rasmus Falk.

Med sejren tager OB et gevaldigt spring i tabellen og indtager nu en femteplads med 22 point - samme antal som dagens modstander.