Startopstillinger: Onuachu på bænken mod AGF
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Startopstillinger: Onuachu på bænken mod AGF

Rundens sidste Superliga-kamp står for døren, og både FC Midtjylland og AGF har valgt deres 11 startere. Se dem her.

Der er en helt masse på spil for både FC Midtjylland og AGF i aftenens Superliga-kamp. For det midtjyske hjemmehold gælder, at de er fire point efter Brøndby IF på førstepladsen, og de vil med en sejr ånde de blågule i nakken.

AGF er derimod så langt fra top 6, at det ser svært ud at nå op i det fine selskab inden skæringsdatoen efter runde 26. Holdet har aktuelt otte point op til OB på sjettepladsen og skal samtidig overhale fem andre hold. Vinder de i Herning, er der pludselig kun fem point og fire hold mellem dem og det forjættede land.

Lidt overraskende har FC Midtjyllands cheftræner, Jess Thorup, valgt at placere Paul Onuachu på bænken til kampen. Startopstillingen ser i stedet således ud:

Jesper Hansen - Kian Hansen, Zsolt Korcsmar, Filip Novak - Rasmus Nissen, Jakob Poulsen, Janus Drachmann, Marc Dal Hende - Mikkel Duelund, Alexander Sørloth, Gustav Wikheim

På FCM's grafik på Twitter ligger Wikheim i midten i angrebet, hvilket åbner op for, at han skal spille en slags falsk nier. Eller at presseafdelingen bare ikke har sat det op, som Thorup har i sinde.

AGF-træner David Nielsen har vandt følgende 11 til at tage kampen op.

Steffen Rasmussen - Dino Mikanovic, Niklas Backman, Pierre Kanstrup, Jesper Juelsgård - Tobias Sana, Daniel A. Pedersen, Martin Spelmann, Jakob Ankersen - André Riel, Morten "Duncan" Rasmussen

Der er kickoff fra MCH Arena klokken 19.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.