Svensk klub: Har snakket med Santin
Illustration
Superliga

Svensk klub: Har snakket med Santin

Sportschefen i Kalmar FF mødtes i mandags med Cesar Santin for at drøfte et muligt fremtidigt samarbejde med FCK-spilleren.

Cesar Santin forlader FC København ved udgangen af denne sæson. Til den tid har brasilianeren tørnet ud for løverne i fem år, og allerede nu står det klart, at han kan kalde sig for den mest scorende spiller i FCK's historie, når han for sidste gang lukker døren til omklædningsrummet i Parken.

Hvor Santin skal spille efter sommerferien er endnu uvist, men den helt store favorit synes at være Kalmar FF. FCK-profilen har tidligere tørnet ud for den svenske klub med stor succes, og desuden er hans datter bosiddende i byen. Og i Kalmar er man så småt påbegyndt det arbejde, der til sidst skal munde ud i en underskrift fra Cesar Santin.

- Jeg så Cesar i en reserveholdskamp mellem FC København og Brøndby og snakkede med ham efter kampen, siger Kalmars sportschef Thomas Andersson Borstam til Barometern med henvisning til opgøret i reserveholdsligaen, som blev spillet i mandags.

- Vi må tage det i den rigtige rækkefølge. Først skal vi vide om – og i så fald hvornår – at Cesar ønsker at skifte klub. Det mest optimale vil selvfølgelig være at få nye spillere ind i januar, så de er klar til sæsonstarten. Men det vigtigste var, at vi fik sået et frø. Cesar skal vide, at vi er et alternativ, når han skal bestemme sig for fremtiden, tilføjer Kalmar-bossen.

Cesar Santin har spillet over 100 kampe for Kalmar, der i den forgangne sæson endte på fjerdepladsen i Allsvenskan.