Talenterne: Randers stikker af
Illustration
Superliga

Talenterne: Randers stikker af

Tipsbladet.dk ser tilbage på weekendens kampe i U/17- og U/19 Ligaen.

Fremtiden tegner spændende for dansk fodbold, for sjældent har så mange unge danske spillere budt sig til i både ind- og udland samt på landsholdet. Men hvem bliver de næste kometer?

Tipsbladet.dk følger i denne sæson de danske ungdomsligaer, U/17 Ligaen og og U/19 Ligaen for at give et overblik over hvilke klubber og spillere, der er værd at holde øje med i de danske ungdomsrækker.

Herunder følger et overblik over de seneste kampe i ungdomsrækkerne.

Runden kort:
Randers bliver ved med at gøre det godt i U/17 Ligaen, hvor det senest blev til en sikker 3-0-sejr over FC Nordsjælland på hjemmebane. Farum-klubben fortsætter med at være blandt bundholdene, der også tæller HB Køge og Lyngby, der tabte 1-2 i Odense til OB. Vejle var suveræne og tog en sejr på 4-0 over Haderslev, mens FC Midtjylland tabte et skridt i toppen efter nederlag til FC København. 

I U/19 Ligaen fortsætter det med at være tæt efter en runde, hvor ikke alle hold kom i aktion. AaB tabte et skridt i toppen efter uafgjort mod Brøndby, men det lever nordjyderne med, idet de nærmeste konkurrenter fra FC Nordsjælland og FC Midtjylland ikke fik et eneste point som følge af nederlag til henholdsvis Randers og FC København. Det er stadig meget tæt i rækken, hvor seks point skiller nummer et og nummer syv. 

Hold øje med: Nikolai Laursen, Brøndby
Den 15-årige offensivspiller var i hopla og scorede, da Brøndby fik 1-1 mod topholdet AaB i weekenden, og det bliver spændende at følge unge Laursen i fremtiden. Han har i år forlænget sin kontrakt med Brøndby, så den løber frem til sommeren 2016, og han har tidligere været på træningsbesøg hos selveste Liverpool FC. Det er ligeledes blevet til et par optrædender på det danske U/16-landshold, og der er med stor sandsynlighed udsigt til mange flere kampe i rødt og hvidt. 

Seneste resultater:

U/17 Ligaen, 9. november
Haderslev – Vejle 0-4
FC København – FC Midtjylland 2-0
OB – Lyngby 2-1
Randers – FC Nordsjælland 3-0
Esbjerg – AGF 3-2
Brøndby – AaB 1-1
HB Køge – Silkeborg 1-2

U/19 Ligaen, 9. november
Brøndby – AaB 1-1
Randers – FC Nordsjælland 2-1
Esbjerg – AGF 0-2
SønderjyskE – Vejle 3-2
FC København – FC Midtjylland 2-0

Stillinger:

U/17 Ligaen

U/19 Ligaen

Overblik over U/17 Ligaens 14 hold samt U/19 Ligaens 13 hold. Stillingerne er hentet fra fra dbu.dk. Udråbstegn er sat ud for overbygninger/fusioner.

Kommende kampe:
U/17 Ligaen
Lørdag 16. november
FC Midtjylland – Brøndby
AGF – Haderslev
OB – Silkeborg
AaB – HB Køge
Vejle –  FC København
FC Nordsjælland – Esbjerg
Lyngby – Randers  

U/19 Ligaen
Lørdag 16. november
Vejle – FC København
AaB – HB Køge
FC Nordsjælland – Esbjerg
Lyngby – Randers
FC Midtjylland – Brøndby
AGF – SønderjyskE