Thychosen forværrer FC Midtjyllands stime
Illustration
Superliga

Thychosen forværrer FC Midtjyllands stime

FC Nordsjælland og Oliver Thychosen forlænger FC Midtjyllands dårlige stime. Glen Riddersholms mandskab har nu ikke vundet fem kampe i træk.

Efter en fremragende indledning på sæsonen af kan FC Midtjylland nu se forspringet forsvinde. Lørdag aften lykkedes det endnu ikke gang ikke Glen Riddersholms tropper at vinde. Oliver Thychosen blev således matchvinder for FC Nordsjælland fem minutter før slutfløjt.

Superligaens førerhold lagde ret afventende ud i kampens indledning, hvorfor de overlod en stor del af initiativet til nordsjællænderne. Og trods fine aktioner fra Joshua John og Lasse Petry, der let kunne have ført til mål, så blev det i stedet midtjyderne, som kom først i front.

Kristian Bak Nielsen sendte et indlæg ind i feltet, der - blandt flere FCM-spillere -   landede for fødderne af Sylvester Igboun, der med et par korte træk fandt plads til at banke bolden op i netmaskerne.

FC Nordsjællænd kom dog hurtigt igen. Igen var Joshua John manden, der satte det hele op, da han med en fin aflevering til Petry gjorde det let for den 21-årige midtbanespiller at bringe FCN tilbage i kampen.

I anden halvleg gik spillet hen og blev mere ligeligt fordelt mellem de to klubber, hvilket førte til chancer til begge klubber.

Således var Morten ’Duncan’ Rasmussen hurtigt over en frisparksforsøg, som Martin Hansen ikke kunne holde, men FC Nordsjælland-målmanden viste alligevel formidabel reaktionsevne, da han blokkerede Superliga-topscorerens forsøg på nedfaldsbolden.

Spillede bølgede frem og tilbage og både Anders Christensen og Martin Vingaard havde gode forsøg på mål, sidstnævnte et frisparksskud, der akkurat snittede stolpen.

I kampens afslutning forsøgte FC Nordsjælland sig med lange bolden i gæsternes felt, uden at det dog førte meget med sig, indtil Patrick Mtiliga kom til baglinjen, hvorfra han fandt en helt fri Oliver Thychosen i midten af feltet. Herfra sendte den indskiftede angriber sikkert bold i mål, hvorfor FC Nordsjællænderne brød FCM's stime på 16 kampe uden nederlag, men forlængede en anden.