Tidligere FCK-spiller skal på klubjagt
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Tidligere FCK-spiller skal på klubjagt

Den tidligere FC København-spiller, Peter Larsson, skal på jagt efter en ny klub i det nye år.

FC København har notorisk succes med svenske venstre backs, og de fleste midterforsvarer af svensk afstamning rammes også plet af den danske storklub. Der har dog også været nogle svipsere indimellem.

Den seneste var Olof Mellberg, og før ham kan man nævne Peter Larsson, der kom til FCK i 2008 på en fem-årig aftale. Den svenske forsvarsspiller blev aldrig noget hit i den danske hovedstad, og en del af forklaringen var, at han var hårdt plaget af skader.

Efter fiaskoen i FCK vendte Peter Larsson tilbage til Helsingborgs IF, og her har han spillet lige siden. Nu er tiden imidlertid kommet til at prøve noget nyt.

- Sammenlagt har det været en rigtig god tid i klubben - særligt i begyndelsen med mesterskabet og Europa League-gruppespil. Det kunne godt have sluttet bedre, men ikke alle historier ender lykkeligt. Man ønsker jo ikke, at klubben befinder sig i den her situation, når man smutter, siger Peter Larsson til hd.se med henvisning til nedrykningen fra Allsvenskan i sidste sæson.

33-årige Peter Larsson forlader Helsingborgs IF ved årsskiftet, når hans kontrakt udløber. Han nåede at spille 24 Superliga-kampe for FC København.