Tjekkisk forsvarer til Brøndby?
Illustration
Superliga

Tjekkisk forsvarer til Brøndby?

Brøndby er tilsyneladende med i kampen om den tjekkiske forsvarsspiller Pavel Cmovs. Ukrainske klubber er også interesserede. 

Brøndbys sportschef Per Rud har senest udtalt, at klubben gerne vil forstærke sig med en spiller i dette transfervindue. Denne spiller kan muligvis blive den tjekkiske forsvarsspiller Pavel Cmovs. Det tjekkiske medie Sport Aktualne skriver således, at Brøndby er en af flere klubber, der kæmper om en spillerens signatur. Også ukrainske klubber er inde i billedet. 

Pavel Cmovs' agent Jimi Müller bekræfter, at Brøndby er blandt de klubber, der viser interesse. 

- Der er et par muligheder, og der bliver taget en beslutning inden for den næste uge. Interessen stammer fra Brøndby i København og nogle ukrainske klubber. Jeg er i kontrakt med Metalurg Donetsk og Tavriya Simferopol, fortæller agenten til det tjekkiske medie. 

Pavel Cmovs er en 23-årige forsvarsspiller, der til daglig spiller for NEC Nijmegen i Holland. Han har været med i otte kampe for klubben i Æresdivisionen i denne sæson, hvor det både er blevet til spilletid i midterforsvaret og på højre back. 

I sommer blev Brøndby sat i forbindelse med flere højrebacks, mens klubben i dette transfervindue har bekræftet interessen for midterforsvareren Erik Sviatchenko. 

Noget kunne altså tyde på, at Pavel Cmovs spiller positioner, hvor Brøndby søger forstærkninger. 

Pavel Cmovs har kontrakt med NEC Nijmegen frem til sommeren 2016.