Toutouh: Jeg er ikke farlig nok
Illustration
Superliga

Toutouh: Jeg er ikke farlig nok

FCK-spilleren Youssef Toutouh vil lave flere mål.

Youssef Toutouh fra FC København skal blive mere farlig foran kassen. To mål blev det til i Superligaens efterårssæson, og det er ikke nok for Toutouh. Han vil arbejde på at forbedre sine afslutninger til træning, så han kan blive mere afgørende offensivt.

U21-landsholdspilleren beviste i en træningskamp mod Hvidovere for nylig, at han sagtens kan score. Toutouh nettede en enkelt gang i 3-1-sejren til løverne, og han var glad for indsatsen.

- Jeg har glædet mig utrolig til at komme i gang. Vi fik en sejr mod Hvidovre og jeg scorede, så det kan ikke blive bedre, siger Toutouh til FCK TV.

- Først og fremmest skal jeg tilbage i form. Det er det, som vi bruger opstarten på. Det er meget hårdt, men der er en masse ting, som jeg personligt skal blive bedre til. Det er blandt andet min placering på banen og måske at blive mere afgørende offensivt og score flere mål.

- Der er kun en ting at gøre, og det er at øve flere afslutninger til træning, og så er jeg sikker på, det nok skal komme. Nu har jeg fået en god start, så jeg håber, det bliver ved sådan her, slutter den tidligere Esbjerg fB-lejesvend.

Youssef Toutouh er ikke rejst med resten af U21-landsholdet på træningslejr i Tyrkiet denne uge, da han har karantæne i den kommende EM-kvalifikationskamp mod Estland 5. marts.