Transferplanen: AGF kan sige farvel til flere
Illustration
Superliga

Transferplanen: AGF kan sige farvel til flere

Tipsbladet.dk gennemgår alle Superligaklubbers transferplaner. AGF kan risikere at sige farvel til flere spillere - heriblandt Casper Sloth.

Transfervinduet er åbnet, og rundt om i landets Superliga-klubber arbejdes der på at optimere truppen frem mod den kommende forårssæson. Nogle skal købe, andre skal sælge, mens man i nogle klubber håber på lav aktivitet.

Frem mod transfervinduets lukning den 31. januar gennemgår tipsbladet.dk de danske klubbers transferplaner med alt hvad det indebærer af rygter, realiteter og ønsker. 

Klub: AGF

Status:
AGF-sportschef Brian Steen Nielsen har spået en større udskiftning på holdet i januars og sommerens transfervindue og har da også allerede sig nye spillere i form af de to transferfrie spillere Johan Lædre Bjørdal og Danny Olsen. Sidstnævnte kan vise sig at blive en direkte erstatning for Casper Sloth, der igen er ombejlet med flere interesserede klubber.

Gennemførte handler
Ind:
Johan Lædre Bjørdal (Viking)
Danny Olsen (FC Midtjylland)

Ud:
Frans Dhia Putros (Silkeborg IF)
Mohammed Abu (lejeretur, Manchester City)

Mulige tilgange:
Med to nye spillere til startopstillingen, er AGF som udgangspunkt klædt godt på til foråret, og med mindre, der bliver solgt flere stamspillere end Casper Sloth, skal man nok ikke forvente flere tilgange.

Mulige afgange:
Det mest spændende omkring AGF i dette vindue, er hvorvidt Casper Sloth bliver solgt til en af de mange klubber, der efterhånden er blevet meldt interesseret i landsholdsspilleren. Dog har der været meget stille omkring playmakeren i transfervinduets første uger.
Men flere andre spillere kan være på vej ud. Med tilgangen af Johan Lædre Bjørdal til forsvaret, kan det være slut med franske Arthur Sorin, der ikke er tæt på startopstillingen - hverken som højre back eller i det centrale forsvar. Adam Eckersley har længe været helt ude af holdet, og kan AGF skille sig af med briten, inden kontrakten udløber til sommer, vil det være at foretrække.

Antal spillere i førsteholdstrup: 25