Trods løs interesse: Kusk bliver i AaB
Illustration
Superliga

Trods løs interesse: Kusk bliver i AaB

AaB-juvelen Kasper Kusk har været eftertragtet helt til det sidste, men han regner med, at han bliver i AaB et halvt år endnu. 

Det er nogle hårde timer at være AaB-fan i. Lasse Nielsen bliver præsenteret i hollandske NEC Nijmegen inden længe, og Thomas Augustinussen ligner en kommende spiller i norske IK Start. Dermed er nordjyderne blevet en profil og en kulturbærer fattigere på meget kort tid.

Prikken over i'et vil sådan set bare være, hvis AaB også mister klubbens største stjerne, Kasper Kusk, med kun meget kort tid tilbage af januars transfervindue. Det kommer dog ikke til at ske.

Efterårets profil i Superligaen har tidligere i transfervinduet tiltrukket sig interesse fra Brøndby, og også for ganske nylig har der være forespørgsler på den danske landsholdsspiller, men Kasper Kusk anser 2014's første transfervindue for at være lukket.

- Det er svært at sige, om der kommer til at ske noget, men jeg tror det ikke. Så skal der i hvert fald ske noget meget uventet. Jeg har hørt lidt om noget løs interesse her på det seneste, men jeg er ikke blevet forelagt noget konkret, så som udgangspunkt bliver jeg i AaB, siger Kasper Kusk til tipsbladet.dk.

Kasper Kusk har kontrakt med AaB frem til sommeren 2015, og det forventes, at han bliver skudt af sted til udlandet efter sæsonen.