Trods milliardsalg: Alka Superliga fastholder navnet
Foto: Getty Images
Superliga

Trods milliardsalg: Alka Superliga fastholder navnet

Alka Superliga fortsætter med at hedde Alka Superliga, selv om Tryg har købt forsikringsselskabet Alka for over 8 milliarder kroner.

Forsikringsselskabet Tryg har købt Alka for en svimlende sum af 8,2 milliarder kroner, og handlen ventes gennemført i første halvår af 2018. Det fremgår mandag af en fondsbørsmeddelelse udsendt af Tryg.

Med fodboldbrillerne på er det selvfølgelig interessant i den henseende, at Alka som bekendt er navne- og hovedsponsor for Danmarks bedste fodboldrække, der hedder "Alka Superliga". Betyder det så, at vi nu skal til at vænne os til "Tryg Superliga" fra den kommende halvsæson?

Svaret er nej.

Tipsbladet.dk har været i kontakt med Lise Agerley, der er kommunikationsdirektør i Alka, og hun oplyser, at der ikke sker ændringer i forhold til sponsoratet af Danmarks bedste fodboldrække. Alka Superliga forbliver dermed Alka Superliga, fordi selskabet bliver ved med at have sit eget brand, som det i øvrigt også fremgår af fondsbørsmeddelelsen.

Alka har bundet sig som navne- og hovedsponsor for Superligaen frem til sommeren 2018. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.