Troels Bech før transfervinduet: Træning er også en måde at forstærke sig på
Foto: Jan Christensen / Getty Images
Superliga

Troels Bech før transfervinduet: Træning er også en måde at forstærke sig på

Brøndby-sportsdirektør Troels Bech vil helst have kontinuitet på holdet for resten af sæsonen, men transfermarkedet lurer om hjørnet.

Brøndby måtte se AGF bryde stime af sejre søndag aften, hvor slaget på Brøndby Stadion sluttede 2-2. Resultatet betyder, at FC Midtjylland med en sejr ude over Randers FC kan overtage førstepladsen i Superligaen, men Brøndby IF vil under alle omstændigheder fortsat være varme i mesterskabskampen.

Brøndby-spillerne kan nu se frem til juleferie, men sportsdirektør Troels Bech har formentlig sit at se til i forhold til det transfermarked, der venter i januar. Angriber Teemu Pukki har kontraktudløb til sommer, og kan blive aktuel omkring et salg. Det samme gælder målmand Frederik Rønnow, der af flere omgange har været i kikkerten hos udenlandske klubber. 

De tre lejesvende Jan Kliment, Besar Halimi og Anthony Jungs aftaler udløber også til sommer.

Der har da også været forlydender om Brøndby-interesse for flere spillere med udenlandsk pas, men indtil videre lader det til, at Troels Bech gerne vil undgå for stor udskiftning, før foråret kommer til at handle om en guldkamp, der lige nu ser ud til at blive med FC Midtjylland og FC Nordsjælland som de værste konkurrenter.      

-Det er ikke kampen om mesterskabet, der vil definere, hvordan vi agerer i transfermarkedet.

-Vi håber at få noget kontinuitet på holdet, og jeg tror meget på, at vores træner kan træne holdet til at blive bedre. Det er også en måde at forstærke sig på, siger Troels Bech til Ritzau. 

Og netop træneren - Alexander Zorniger - skrev søndag under på en forlængelse af sin kontrakt med Brøndby IF, så der i hvert fald på det punkt er ro, inden det afgørende forår kommer. 

Brøndby havde inden 2-2opgøret søndag vundet ni kampe i træk og kan gå på vinterpause som ubesejret i hele 13 kampe. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.