Video : Tipsbladet
Superliga

Tverskov om historisk OB-nederlag: Katastrofalt

Jeppe Tverskov var alt andet en tilfreds med OB's præstation i nederlaget til Silkeborg.

Efter en skidt periode på ti kampe i streg uden sejr fik OB en positiv oplevelse, da Esbjerg blev besejret med 3-1 i Superliga-grundspillets sidste kamp.

Det gav cheftræner Jakob Michelsen en livline, men denne ser nu ud til at være forsvundet igen. Fynboerne tabte mandag aften med hele 6-0 til Silkeborg IF, og Jeppe Tverskov var ingenlunde tilfreds med det niveau, OB lagde for dagen.

- Det var katastrofalt. Det er en lortefølelse. Det er lidt svært at analysere på det lige nu, og det gider jeg egentlig heller ikke, men det er jo bare en katastrofe, siger han til TV3 Sport.

Læs også:LIVE: Kent Nielsens hold leder efter et mirakel

Forsvarsprofilen er frustreret over, at OB-spillerne ikke viste større kløgt efter pausen.

- Det er fordi, vi ikke tænker klogere ved 3-0. Vi kommer egentlig ud fra pausen og håber på, at vi kan lave et eller andet hurtigt mål, men det gør de så, og der skal vi bare være klogere, så det ikke ender, som det gjorde.

Nederlaget var OB's største i Superligaen nogensinde, men Tverskov er ikke i tvivl om, at man får rejst sig hurtigt igen.

Læs også:Esbjerg har anfører tilbage mod Horsens

- Selvfølgelig kan vi det. Vi må tage næste kamp, som vi altid gør, og så må vi komme hurtigt videre. Der er heldigvis en ny kamp rimelig hurtigt, og så må vi lave en trodsreaktion.

OB får torsdag besøg af SønderjyskE.

Læs også:Bedst og værst: Hæl og tå i Silkeborg-opvisning

Læs også:Divisionsforeningen håber på flere tilskuere: Nu har vi tre forsøg

Læs også:FCN-profil om kæmpe afbrænder: Selv Nico havde sparket den ind