Viborg-træner: Brøndby Stadion er imponerende
Illustration
Superliga

Viborg-træner: Brøndby Stadion er imponerende

Ove Christensen har stor respekt for Brøndby, som Viborg møder i morgen eftermiddag.

Viborg har formået at drille overraskende mange hold i denne sæson, og i fjerde spillerunde gik det udover Brøndby, der var heldige at få et point med fra udekampen i det jyske. I morgen står de to mandskaber atter over for hinanden, men denne gang er det et Brøndby-mandskab i en helt anden forfatning, der byder op til dans.

- De har nogle offensive våben som Szymanowski, Kahlenberg, Antipas og Makienok, som bliver svære at stoppe. Makienok kommer måske ikke med, men i så fald er Zohore en fuldgod erstatning. Men omvendt har vores offensiv ikke svigtet endnu, og kan vi være farlige og effektive på omstillinger og dødbolde, så skal vi nok få scoret. Derfor bliver det afgørende, at vi kan få defensiven til at hænge sammen, som den har gjort i de fleste af de andre kampe. For så har vi en chance. Men det er et godt Brøndby mandskab, som er blevet væsentligt forstærket på det sidste, siger Viborg-træner Ove Christensen til klubbens hjemmeside og tilføjer:

- Brøndby Stadion er en imponerende og inspirerende kulisse. Jeg håber ikke, at nogle af vore unge spillere bliver skræmte, som der var lidt tendens til i Aalborg. Men personligt har jeg gode erfaringer med at spille der. Og selvfølgelig er det muligt for os at hente point i den kamp. Men det er en forudsætning, at alle på én gang lever op til det, vi ved, de kan. Ellers bliver det meget svært.

Der er kampstart i morgen klokken 17.00, og opgøret kan som bekendt byde på debut til den hollandske stjerne Khalid Boulahrouz.