1. division

Vejle tager 16-årig med på træningslejr

Vejle satser ungt i fremtiden, og det kan ses på den trup, som træner Mats Gren tager

Det er nye tider i Vejle Boldklub. De seneste års satsning på rutinerede profiler er afløst af en ungdomsinvasion, og det kan ses på holdkortet, når klubben mandag rejser mod Tyrkiet på træningslejr.

Vejle-træner Mats Gren har nemlig valgt at tage den bare 16-årige Niels Bisp Rasmussen med i den 26 mand store trup, der drager mod varmere himmelstrøg. Den høje midterforsvarer har endnu sin officielle debut på førsteholdet til gode, men han har deltaget i 1. divisionsklubbens to seneste træningskampe, hvor han har leveret fine præstationer. Niels Bisp er anfører på U/17-landsholdet og blev sidste år kåret til årets U/17-talent.

Udover Niels Bisp tager Mats Gren også Kim Elgaard, Alexander Scholz og Azer Busuladzic, der alle har alderen til U/19-turneringen, med på træningslejren, som spillerne på grund af klubbens økonomiske problemer i øvrigt selv er med til at finansiere.

Vejle åbner forårssæsonen mod lokalrivalerne Fredericia 21. marts, hvor forårets dårlige resultater, der har resulteret i en skuffende ottendeplads, skal revancheres.

Læs også: Vejle-talent afviste Premier League: