VM

Ligalandsholdstur kostede Michael Jakobsen

Det kom ikke bag på Michael Jakobsen, at han ikke er udtaget til landskampen mod Østrig.

En af de mest omdiskuterede pladser på det danske landshold er venste back-positionen. Her kæmper de unge spillere Leon Jessen, Michael Lumb og Michael Jakobsen om spilletid, og det lignede en lille sejr for de to førstnævnte, da truppen til landskampen mod Østrig 3. marts blev offentliggjort. De blev nemlig udtaget, mens Michael Jakobsen må blive i Aalborg. Det undrer dog ikke AaB-spilleren.

- Ikke rigtigt. På grund af de ting, jeg fik at vide, da jeg var med ligalandsholdet, kommer det ikke bag på mig. Mine præstationer var ikke optimale, siger Michael Jakobsen til tipsbladet.dk, da vi fangede ham og kunne fortælle, at han ikke med i truppen.

Han ved godt, hvad han skal forbedre for igen at blive blandt Morten Olsens foretrukne.

- Jeg er ikke 100 procent i form endnu. Jeg var ikke i så god med bolden på ligalandsholdet, og det var også en af de ting, jeg fik at vide. Det skal blive bedre. Men sæsonen er lang, og der er mange kampe endnu, siger Michael Jakobsen.

Forude venter VM, men Michael Jakobsen har ikke gjort sig de store tanker om, hvad den manglende udtagelse kan betyde i det kapløb.

- Jeg ved ikke, om jeg har haft det sådan, at jeg helt sikkert skulle med. Jeg skal kæmpe i hver kamp, og så må vi se, hvad fremtiden bringer, siger Michael Jakobsen, der står noteret for fem kampe på a-landsholdet.