Joachim Löw forlænger landstrænerkontrakt
Illustration
VM

Joachim Löw forlænger landstrænerkontrakt

Joachim Löw skal også forsøge at spille Tyskland til EM i 2016. Det står klart, efter han har forlænget sin kontrakt med det tyske fodboldforbund.

Tysklands landstræner Joachim Löw har forlænget sin kontrakt med det tyske fodboldforbund (DFB), så den nu løber til og med EM-slutrunden i 2016. Dermed sætter Löw en stopper for spekulationerne om hans fremtid i god tid, inden VM-slutrunden i Brasilien til sommer.

- Arbejdet med holdet og staben omkring giver mig meget glæde. Jeg føler stor motivation til at udvikle holdet yderligere. Vi er ikke nået til vejs ende og har stadig store mål, som vi sammen vil nå. DFB giver os og landsholdet et ideelt miljø, og vi er taknemmelige for den tillid, som DFB og præsident Wolfgang Niersbach viser os, siger Löw til det tyske fodboldforbunds hjemmeside.

Det kom frem allerede her til morgen i den tyske boulevardavis Bild, at Löw ville forlænge i dag. Avisen skrev desuden, at der i Löws nye kontrakt er indopereret en passus, der gør det muligt for både Löw og DFB at ophæve samarbejdet med én dags varsel. Den passus har DFB og Löw dog ikke bekræftet.

Også landsholdsmanager Oliver Bierhoff og målmandstræner Andreas Köpke har forlænget deres kontrakter, mens assistenttræner Hansi Flick fortsætter som assistenttræner frem til VM, hvorefter han bliver sportsdirektør i DFB på en kontrakt, der løber til 2019.