Medie: Landsholdsspillere på druk efter playoff-kamp
Illustration
VM

Medie: Landsholdsspillere på druk efter playoff-kamp

Otte kroatiske landsholdsspillere ramte ifølge en islandsk avis flasken efter 0-0-resultatet mod Island i fredags.

Kroatien måtte gå fra banen uden sejr, da man gæstede Island fredag i den første af to playoff-kampe for at komme med til næste sommers VM-slutrunde. 

Allerede i morgen tirsdag skal returopgøret spilles i Kroatien, men selv om hjemmeholdet fik 0-0 på Island og må siges at have gode kort på hånden for videre avancement, så har optakten til kampen været noget hektisk.

Kroatien er nemlig blevet ramt af beskyldningerne om en drukskandale inden det vigtige opgør mod Island. Ifølge det islandske medie skulle otte kroatiske spillere have drukket over 70 øl på deres hotelværelse efter kampen i fredags.

Ifølge avisen skulle det være Mario Mandzukic, Darijo Srna, Nikica Jelavic, Vedran Corluka, Niko Kranjcar, Eduardo da Silva, Mateo Kovacic og Domagoj Vida, der alle fik en tår over tørsten efter opgøret. Det sidste parti øl blev sendt op til værelset klokken fire om morgenen. 

Den kroatiske landstræner Niko Kovac er senere kommet med en bredside til Visir, der bragte historien.

- Tror du virkelig på det? Så vil jeg sige mange tak for jeres gæstfrihed. Jeg ved, at det ikke er sandt. Jeg troede, I var gentlemen fra Norden. Det er åbenbart ikke tilfældet, sagde han på pressemødet forud for opgøret. 

Opgøret mellem Kroatien og Island sparkes i gang i morgen klokken 20.15.