VM

Skuffet irsk landstræner: Danmark var kliniske og fortjente sejren

Martin O'Neill var naturligvis skuffet efter nederlaget til Danmark men indrømmer, at danskerne udnyttede sin chancer til fulde.

- Vi endte med at blive besejret overbevisende. De to mål, som vi indkasserede i løbet af et par minutter, slog os ud, siger den irske landstræner, Martin O'Neill, til BBC ifølge Ritzau, før han tilføjer:

- Vi blev nødt til at jagte et resultat, og det udnyttede Danmark. De fortjente det.

Men trods indskiftningen af offensive spillere som Aiden McGeady og Wes Hoolahan fra anden halvlegs begyndelse ændrede hjemmeholdet ikke på, at Danmark og særligt Christian Eriksen dominerede opgøret.

Udskiftningerne i pausen fortryder Martin O'Neill dog ikke. Irland var nødt til at satse for at indhente Danmark og score to mål, forklarer landstræneren senere i interviewet. Derfor ærgrer brændte chancer i irsk favør ham mest efter den danske sejr på 1-5.

Nu er det blevet tid til at diskutere sin fremtid som landstræner, forsikrer Martin O'Neill, der i den nærmeste fremtid skal mødes med Det Irske Fodboldforbund.

Landstræneren har siddet på posten siden 2013 og førte Irland til EM i 2016.