Skuffet irsk landstræner: Danmark var kliniske og fortjente sejren
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
VM

Skuffet irsk landstræner: Danmark var kliniske og fortjente sejren

Martin O'Neill var naturligvis skuffet efter nederlaget til Danmark men indrømmer, at danskerne udnyttede sin chancer til fulde.

- Vi endte med at blive besejret overbevisende. De to mål, som vi indkasserede i løbet af et par minutter, slog os ud, siger den irske landstræner, Martin O'Neill, til BBC ifølge Ritzau, før han tilføjer:

- Vi blev nødt til at jagte et resultat, og det udnyttede Danmark. De fortjente det.

Men trods indskiftningen af offensive spillere som Aiden McGeady og Wes Hoolahan fra anden halvlegs begyndelse ændrede hjemmeholdet ikke på, at Danmark og særligt Christian Eriksen dominerede opgøret.

Udskiftningerne i pausen fortryder Martin O'Neill dog ikke. Irland var nødt til at satse for at indhente Danmark og score to mål, forklarer landstræneren senere i interviewet. Derfor ærgrer brændte chancer i irsk favør ham mest efter den danske sejr på 1-5.

Nu er det blevet tid til at diskutere sin fremtid som landstræner, forsikrer Martin O'Neill, der i den nærmeste fremtid skal mødes med Det Irske Fodboldforbund.

Landstræneren har siddet på posten siden 2013 og førte Irland til EM i 2016.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.