Svensk målhelt korsbåndsskadet: Misser måske VM
Foto: Claudio Villa/Getty Images
VM

Svensk målhelt korsbåndsskadet: Misser måske VM

Jakob Johansson sendte Sverige til VM med sit mål mod Italien, men nu risikerer han at gå glip af slutrunden med den korsbåndsskade, han pådrog sig i gårsdagens kamp.

Hvis man har brug for en lektion i ambivalente følelser, er der en god chance for, at Jakob Johansson er manden, man skal henvende sig til. For efter hans oplevelser mandag aften må han være ekspert på området.

Johansson scorede det enlige mål, da Sverige slog Italien i fredags hjemme i Stockholm, og det var dermed hans scoring, der sendte svenskerne til VM, da de fik 0-0 i Milano i går. Desværre for ham og Sverige vil skæbnen, at han nu risikerer at gå glip af den slutrunde, han sendte sit land til.

For Johansson vred rundt på knæet i en soloulykke på returkampen i går og måtte lade sig udskifte allerede i første halvleg. Landstræner Janne Andersson bekræfter, at midtbanemanden har revet det forreste korsbånd i knæet over.

- Man plejer at sige, at en korsbåndsskade tager seks måneder. Det kan gå lidt hurtigere, og det kan gå lidt langsommere. Så det skal man ikke gå ud fra (at han misser VM, red.). Men det bliver tæt, der er ikke de store marginaler, siger Andersson ifølge fotbollskanalen.se.

Der er præcis syv måneder, til VM sparkes i gang i Rusland, så hvis Jakob Johansson holder sig til tidsplanen og bliver klar på seks måneder, har han en måned til at spille sig i truppen. Problemet er selvfølgelig, at ligaerne ligger stille i ugerne op til slutrunden, så han får givetvis svært ved at nå i kampform igen.

Efter kampen var de svenske spillere hurtige til at sende en hilsen til deres holdkammerat, der var blevet kørt på hospitalet. Den hilsen kan du se her.

Vi ska till VM!! Lagets hyllning till Jakob Johansson efter segern. #viärsverige

Et opslag delt af Sweden Men's National Team. (@swemnt) den


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.