Tyskland bygger egen VM-by i Brasilien
Illustration
VM

Tyskland bygger egen VM-by i Brasilien

Det tyske landshold bygger sin egen base 'Campo Bahia' til VM-slutrunden i Brasilien.

Når det tyske landshold skal til VM i Brasilien næste sommer, får holdet sin helt egen base, der er specialbygget til lejligheden. 

Det tyske fodboldforbund har således valgt at investere et millionbeløb i at bygge sin helt egen VM-lejr i den brasilianske by Bahia. Det tyske fodboldforbund har ikke kunne finde de tilfredsstillende omgivelser til opholdet under VM-slutrunden, og derfor har man altså valgt selv at bygge en base for landsholdet. 

VM-basen får navnet 'Campo Bahia' og kommer til at fylde 15.000 kvadratmeter. Der bliver tale om en helt lille landsby med 14 to-etages-huse med i alt 64 værelser til den tyske delegation. Hovedkvarteret kommer ligeledes til at indeholde træningsbane og mediecenter bare fem minutter fra lejren. 

Det tyske landshold har ligeledes prioriteret at bo tæt på den lokale lufthavn. Det tager 45 minutter at køre dertil, og dermed vil tyskerne maksimalt have to timers transport til deres kampe i Salvador, Fortaleza og Recife. 

Tyskland møder USA, Ghana og Portugal i VM's gruppe G. Landsholdet lander i Brasilien den 8. juni og spiller sin første kamp den 16. juni mod Portugal.