Zidane håber på svær fransk VM-gruppe
Illustration
VM

Zidane håber på svær fransk VM-gruppe

Den tidligere franske landsholdsspiller og verdensmester Zinedine Zidane håber på, at franskmændene trækker svære modstandere i gruppespillet til VM. 

Senere i dag skal det afgøres, hvem der møder hvem til VM-slutrunden til sommer i Brasilien. Et af de hold, der altid nævnes blandt favoritterne, er Frankrig, men i de seneste slutrunder er det gået op i hat og briller og ikke mindst skandaler for franskmændene. 

Men med en ny VM-slutrunde for døren har man mulighed for at revanchere sig, og den tidligere landsholdsspiller Zinedine Zidane, der vandt VM med Frankrig i 1998 og EM i 2000, mener, at en svær gruppe vil være en god løsning for landsholdet. 

- Jeg håber, at Frankrig får en svær gruppe, så de ikke sænker paraderne. De skal spille mod de bedste hold på et tidspunkt, hvis de vil nå langt. Det vil være bedst for Frankrig at få en svær gruppe, så de kan komme ind i rytmen hurtigt, siger Zinedine Zidane ifølge ESPN.

Adspurgt om en VM-favorit er franskmanden som altid diplomatisk.

- Det er aldrig let at nævne en favorit. Skellet mellem europæiske hold og sydamerikanske hold er formindsket. Jeg håber, det bliver et velspillende hold, der vinder. Jeg tror ikke, Frankrig vil være langt fra den gruppe af hold, der kommer langt til VM, siger han. 

Du kan følge lodtrækningen her på tipsbladet.dk fra klokken 17.