Dagens Double: Vi tror ikke på målfest i Rom
Foto: Getty Images
Spil

Dagens Double: Vi tror ikke på målfest i Rom

Lazio er inde i et tæt kampprogram, mens Torino for alvor mangler at folde sig ud.

Spilstop 21.00

Lazio - Torino, under 3,25 mål

Odds 1,75 hos 777.dk

Spilstop 16.00

Sepsi - Poli IASI 2 (asian dnb)

Odds 1,6 hos 777.dk

Samlet Odds: 2,8 hos 777.dk

Lazio er generelt et hold hvor der er en del mål involveret, og deres spillestil med masser offensiv tilgang til spillet underbygger dette. De snitter også 3,61 mål pr. kamp i serie a. år vi alligevel vælger at gå efter under 3,25 mål er det fordi der ikke er scoret over dette i Lazios sidste tre serie a kampe. De har lige været i Belgien i torsdags og spille EL. Og der er ofte en tendens til at der ikke er det samme overskud med tætte kampprogrammer. Torino er ligeledes et hold der både kan score og lukke mål ind. Men i år er det ikke sket på samme måde som sidste sæson. De mangler for alvor at folde det offensive spil ud. Der er kun scoret 2,5 mål i deres kampe. Og da deres to udekampe mod Inter og Milan der kan minde om denne match up endte 0-0 tror vi ikke der kommer fire mål i aften.

Sepsi er oprykkere i denne sæson og de har haft det svært. 14 nederlag i 20 kamp og kun tre sejre. Hjemme er de heller ikke det helt store. De har blot scoret fem mål i 10 kampe. IASI er et fornuftigt midterhold der har muligheden for at komme med i play off. Der er ingen tvivl om at de er et niveau over hjemmeholdet. Vi får pengene tilbage hvis kampen ender uafgjort.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.