Spilforslag til Champions League: Bryder Messi forbandelsen?
Foto: Getty Images
Spil

Spilforslag til Champions League: Bryder Messi forbandelsen?

Vi er klar med tips til 1/8-finalerne i Champions League.

Tirsdag kl. 20.45
Chelsea - FC Barcelona
X ved pausen
2,20 @ bet365

Kampen mellem Chelsea og FC Barcelona indeholder så mange dramaer, at det vil være umuligt at opridse dem alle her.

Kan Chelsea – som kun har vundet 4 af 12 turneringskampe i år – få gang i kedlerne mod FC Barcelona af alle hold? Og får Lionel Messi brudt forbandelsen mod Chelsea, som han endnu ikke har scoret mod trods otte kampe og tre skud på stolpen?

I Premier League står Chelsea med 5-8-1 ved pausen på hjemmebane, mens FC Barcelona har 4-6-3 på udebane. Chelsea spillede også til X pausen i hjemmekampen i CL-gruppespillet mod Atlético Madrid, som er det eneste hold i Spanien, med et lige så tæt forsvar som Barca.

Og Barcelona selv har såmænd spillet til X ved pausen i fem af seks kampe hidtil i denne sæson i Champions League.

Stort set alt kan ske i en 1/8-finalekamp som denne i Champions League. Men med tanke på, at Chelsea trods alt træder ind på Stamford Bridge som et halvsåret dyr, mens FC Barcelona i denne sæson virkelig har udviklet defensiven, så ligner et pause-X ikke nogen dum idé.

Tirsdag kl. 20.45
FC Bayern - Besiktas
Begge hold scorer
2,10 @ Betfair

FC Bayern har givet tilskuerne på Allianz Arena en målrig start på 2018, hvor tre hjemmekampe i Bundesligaen er vundet med en målscore på 11-5. Sydtyskerne har dermed lukket mindst et mål ind i fem af seks ligakampe i år, og det virker åbenlyst, at defensiven ikke har samme uovervindelighed uden keeper Manuel Neuer som sidste skanse.

Besiktas har startet året fornuftigt i ligaen, hvor fem kampe har kastet 11 point af sig. Med 12 scorede mål har salget af Cenk Tosun ikke umiddelbart gjort så ondt, som de sort/hvide måske kunne frygte.

Tosun scorede dog fire mål i de seks gruppespilskampe i Champions League, og hans fravær gør selvfølgelig spillet her lidt mere usikkert. Hverken Alvaro Negredo eller Vagner Love besidder Tosuns træfsikkerhed i Europa, men så er det jo heldigt, at der findes målfarlige folk længere tilbage på banen som eksempelvis Talisca og Ryan Babel.

FC Bayern besidder et gear mere end Besiktas, mens hjemmeholdet også kan fremvise en overlegen CL-erfaring i sammenligning med tyrkerne. Men Bayern har ikke for vane at optræde decideret kyniske i slutspilskampene, hvor begge hold er kommet på tavlen i tyskernes kampe i 1/8-finalerne både hjemme og ude de sidste par sæsoner.

Besiktas skal nok forstå at komme frem til chancer på Allianz Arena, og til odds 2,10 er det bestemt værd at satse på, både værter og gæster scorer mål i aften.