Spilforslag til Premier League: Tottenham på tavlen mod City, men...
Foto: Getty Images
Spil

Spilforslag til Premier League: Tottenham på tavlen mod City, men...

Spilforslagene til Premier League-runden er klar - tjek dem ud og vær klar til kickoff.

Lørdag kl. 13.30
Leicester - Crystal Palace
Riyad Mahrez scorer
3,50 @ bwin

Riyad Mahrez har været den store oplevelse offensivt for Leicester i denne sæson, og efter managerskiftet til Claude Puel har den angribende midtbanemand også lagt mål til sine præstationer.

Den 26-årige algerier har scoret mål i tre af Leicesters sidste fire kampe, og sæsontotalen er på fem scoringer. Det er stadig et godt stykke efter de 17 mål, Mahrez scorede i 2015/16-sæsonen, men lørdag er det altså muligt at forbedre målhøsten.

Det skal ske mod Crystal Palace, som tirsdag fortsatte opstigningen fra sidstepladsen med en 2-1-sejr hjemme over Watford. Palace er dermed ubesejrede i de sidste seks kampe, hvoraf halvdelen er vundet.

Crystal Palace tager med andre ord turen til Leicester med selvtilliden i orden, men det er værd at notere sig, at holdet kun har holdet målet rent i 2 af sæsonens 17 kampe, mens Leicester har scoret mindst ét mål i samtlige hjemmekampe med 0-2-nederlaget til Manchester City som undtagelse.

Leicester står med gode chancer for at score mod Palace, og Riyad Mahrez er en letbenet spiller af den type, der kan gøre ondt på Palaces garderhøje forsvar. Algerieren er samtidig velspillende og målet mod Southampton viste, at selvtilliden er helt i orden. Vi tager chancen og tror på sæsonens sjette ligamål fra Riyad Mahrez til odds 3,50.

Lørdag kl. 16.00
Stoke - West Ham
Over 2,5 mål
2,00 @ bwin

Premier Leagues to mest generøse forsvar står over for hinanden lørdag, når Stoke tager imod West Ham. Det burde i sig selv tale for en målrig kamp, selv om West Hams seneste par kampe dog sår en smule tvivl omkring spillet.

1-0-sejren over Chelsea blev nemlig fulgt op af et 0-0-resultat mod Arsenal, og selv om West Ham ikke ligefrem holdt de respektive modstanderhold væk fra chancer i nogen af kampene, kunne noget godt tyde på, David Moyes er ved at have sat sit klare aftryk på London-holdet.

Ser vi bort fra West Hams to seneste kampe, er der argumenter nok for at spille på, kampen går over linjen på 2,5 mål. Det har nemlig været tilfældet i alle Stokes hjemmekampe efter premieresejren på eget græs over Arsenal.

Stoke har endvidere blot holdt målet rent i én af otte hjemmekampe, ligesom holdet blot har forladt Bet365 Stadium to gange uden at score i denne sæson.

West Ham har spillet over 2,5 mål i 6 af 9 udekampe, mens holdet blot har holdt målet rent i én udekamp ind til videre. Og så er West Ham kommet på måltavlen i tre af de sidste fem udekampe.

Stokes dårlige form nærmer sig en krise, og manager Mark Hughes har senest eksperimenteret med at ændre sit 3-4-3-system til en klassisk 4-4-2. Lagt sammen med udmattelsen hos begge hold, som her spiller den tredje kamp på en uge, bør der være pæne chancer for mål. Odds 2,00 på, kampen går over 2,5 mål ligner et spil med en vis værdi.

Lørdag kl. 18.30
Manchester City - Tottenham
1 & Begge hold scorer
2,60 @ bwin

Hvem skal efterhånden stoppe Manchester City i Premier League? Onsdag vandt City med 4-0 ude over Swansea, så status nu er 16 sejre i sæsonens første 17 kampe.

Tottenham er på vej tilbage mod topformen med 5-1 over Stoke i weekenden og senest 2-0 over Brighton onsdag, men spillemæssigt befinder de hvidklædte sig slet ikke på et niveau, der kan sammenlignes med hverken City i denne sæson eller Tottenham selv i sidste sæson.

City har vundet syv kampe på hjemmebane i denne sæson, og der har været mindst tre mål i samtlige kampe. Tottenham har tabt fire kampe denne sæson, og to af disse er gået over 2,5 mål ved at ende 1-2.

Spurs har endvidere scoret mål i seks af otte udekampe, og selv om Christian Eriksen & Co. formentlig kommer til at byde City trods, må også de formentlig rejse hjem med uforrettet sag.

Manchester City tager et nyt skridt mod mesterskabet med endnu en målrig sejr på hjemmebane til odds 2,60.

Mandag kl. 21.00
Everton - Swansea
X
3,70 @ bwin

Everton har hentet syv point i tre Premier League-kampe samt vundet holdets enlige opgør i Europa League, siden Sam Allardyce har taget over i klubben. Det giver ny næring til myten om ”The Big Sam Effect”, som går ud på, at alle Sam Allardyces hidtidige klubber i Premier League har hentet flere point i de første ti kampe efter Allardyces ansættelse end i de ti kampe forinden.

Onsdag aften tog Everton den seneste skalp ude mod Newcastle, som blev slået med 1-0, og dermed har de blå fra Liverpool altså ikke tabt siden 1-4 mod Southampton i slutningen af november.

Mindre rosenrøde ser tingene ud for Swansea, som fulgte den sjældne sejr over West Bromwich i weekenden op med et 0-4-nederlag til Manchester City onsdag aften. Swansea har dermed tabt 7 af de seneste 9 kampe, mens holdet på udebane er noteret for fem nederlag på stribe.

Statistikkerne skaber dog ingen slinger i valsen hos ”Everton-eksperimentet”, som forøger indsatsen til 20 kr. efter Evertons sejr på St. James’ Park i midtugen.

Regnskab for ”Everton-eksperimentet”:
Indskud i denne runde: 20 kr.
Samlet indskud: 990 kr.
Samlet gevinst: 1.825 kr.
Profit: 835 kr.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.