Spilforslag til Superligaen: SønderjyskE får hul på Brøndby
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images
Spil

Spilforslag til Superligaen: SønderjyskE får hul på Brøndby

Vi er klar med spilforslag til udvalgte kamp i Superligaens runde 18.

Søndag kl. 12.00
Hobro IK – AC Horsens
Hobro scorer over 1,5 mål
2,15 @ bwin

AC Horsens fik i sidste runde en gevaldig snitter i Farum, hvor et både velspillende og effektivt FC Nordsjælland-hold vandt med 6-0. Kampen var samtidig AC Horsens’ første uden en knæskadet Bubacarr Sanneh, som nu holder juleferie, før han skifter til FC Midtjylland. Og det bør måske give panderynker hos AC Horsens, som havde lukket 19 mål ind i 16 kampe med Sanneh som forsvarsskipper før lussingen i Farum.

Også Hobro fik i sidste runde ørene i maskinen, da OB-offensiven viste sig fra sin bedste side i en sejr på 3-0, hvor nordjyderne ganske enkelt havde for lidt at byde ind med. Det bør Hobro kunne gøre bedre i denne kamp, hvor man både er på hjemmebane og samtidig kan byde Vito Hammershøj Mistrati velkommen tilbage fra karantæne.

Med 16 scoringer i otte hjemmekampe er Hobro ligaens femte mest scorende hold på eget græs, hvor statistikken hedder 5-1-2. Kun Lyngby og Silkeborg har lukket flere mål ind på udebane i denne sæson end AC Horsens, som alene i de sidste tre kampe på fremmed græs har ladet 12 mål indkassere.

Hobro har scoret mere end ét mål i 5 af 8 hjemmekampe, mens AC Horsens har indkasseret to eller flere mål i 5 af 9 udekampe. Vi tror på, Hobro vågner op til dåd og udnytter Sannehs fravær i Horsens-forsvaret til måske atter at få gang i målmaskinen Pål Kirkevold.

Søndag kl. 14.00
Silkeborg - Randers
Over 2,5 mål
2,00 @ bwin

Silkeborg spillede sæsonens måske bedste kamp i sidste runde, og alligevel kunne de rødblusede se sig besejret med 1-3 af Brøndby. Sådan er fodbold ofte så uretfærdigt, men heldigvis kommer der altid en mulighed for revanche i den næste kamp.

Den står mod Randers FC, som ikke formåede at veksle et stort spilovertag til farlige chancer i hjemmekampen mod SønderjyskE, der blev tabt med 0-2. Nederlaget var Randers’ første målløse kamp under Ricardo Moniz, men det skyldtes ikke en taktisk ændring så meget som en offensiv, der blev lukket effektivt ned af det gæstende hold.

Sådan plejer det ikke at være med Silkeborg: holdet kan kun prale af to clean sheets i denne sæson, men til gengæld har de også selv scoret mål i otte af de ti seneste kampe.
Randers har hurtigt taget Moniz’ pågående og risikobetonede stil til sig; som nævnt er holdet kun gået målløse fra banen i én kamp under hollænderen, der så til gengæld også blot kan fremvise et enkelt clean sheet.

62 procent af Silkeborgs hjemmekampe er endt med mindst tre scoringer, mens det samme gælder for 67 procent af Randers’ udekampe. Begge hold er sultne efter revanche, og med en velspillende Robert Skov på hjemmeholdet samt et måltørstigt udehold, skal der være mere end 50 procent chance for, vi ryger over linjen på 2,5 mål i Silkeborg.

Søndag kl. 16.00
SønderjyskE – Brøndby
Begge hold scorer
1,60 @ bwin

Det er to hold med selvtilliden helt i top, der mødes søndag eftermiddag i Haderslev, når SønderjyskE med tre friske ligasejre plus en pokalsejr i bagagen tager imod Brøndby, der har vundet de sidste otte Superliga-kampe i streg.

Hjemmeholdet er som forvandlet efter en horribel oktober, og især 3-0-sejren hjemme over FC København aftvinger respekt for holdet, der for alvor er stemplet ind i kampen om en plads i Mesterskabsspillet næste år.

I øjeblikket overgår ingen dog suveræne Brøndby, som siden 0-0-kampen hjemme mod AaB i september har vundet samtlige otte efterfølgende kampe og scoret 22 mål.
Senest blev det til 3-1 ude over Silkeborg i en kamp, hvor de gul/blå ærligt talt ikke spillede særligt godt. Men med tre scoringer tog Brøndby alle tre point og viste, at holdet skal tages alvorligt som kandidat til det mesterskab, holdet ikke har vundet siden 2005.

Tilbage i Haderslev står vi over for et møde mellem to hold, der både kan og vil spille frem i banen for tiden. SønderjyskE er blot gået målløse fra banen i fire kampe denne sæson, og tre af disse lå i øvrigt lige efter hinanden i den føromtalte oktober. Brøndby har scoret i 14 af 17 kampe, og selv om SønderjyskE har holdt målet rent i de tre seneste kampe, får de mere end almindeligt svært ved at holde gæsterne fra fadet her.

Vi tror på, begge mandskaber kommer på tavlen i en kamp, hvor det især skal blive spændende at følge hjemmeholdets Mikael Uhre i en indirekte duel med gæsternes Teemu Pukki.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.