Allegri svarer de Boer igen
Illustration
Champions League

Allegri svarer de Boer igen

Ajax-manager Frank de Boer var rasende efter kampen mod Milan i aftes. Anti-fodbold kaldt han Milans spil. Milan er ikke enige. 

Frank de Boer kaldte Milans avancement i aftes for en sejr for anti-fodbolden. Ajax skulle bruge en sejr for at gå videre, mens Milan kunne nøjes med uafgjort. Og med et 0-0-resultat blev det italienerne, der kan se frem til Champions League-fodbold i foråret. 

Milan-manager Massimiliano Allegri var selvfølgelig ikke enig med hollænderen og forsvarede Milans defensive indsats. 

- Jeg er fuldstændig uenig med Frank de Boers kommentarer. Vi spillede flot fodbold i de første 15 minutter, og så blev vi reduceret til ti mand efter 20 minutter. Derfor var det helt normalt, at vi blev nødt til at spille defensivt og prøve at beskytte vores mål. Nogen gange er fodboldkampe ikke sjove, hvis slutresultatet er 5-4 eller 6-5. 

- Jeg kunne ikke lide vores 2-2-resultat i Livorno, fordi vi forsvarede ringe. Denne aften forsvarede holdet, som de skulle, når man er en mand i undertal. Ajax var mere i boldbesiddelse og så derfor mere offensive ud, sagde Allegri på pressemødet efter kampen.  

De udtalelser hjælper næppe på de Boers overbevisning, men ikke desto mindre er det Allegri og Milan, der på trods af en dårlig sæson indtil videre i Serie A, stadig er med i Champions League-sammenhæng.