Kampklar Kjær tilbage i Sevillas Champions League-trup
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Champions League

Kampklar Kjær tilbage i Sevillas Champions League-trup

Landsholdsanføreren har stort set siddet ude med en skade, siden Danmark slog Irland i midten af november, men nu er han tilbage og en del af Sevillas trup til Champions League-kampen mod Maribor.

Der er godt dansk skadesnyt fra Spanien. Landsholdets anfører, Simon Kjær, er nemlig tilbage i Sevillas trup forud for morgendagens kamp mod Maribor i Champions League. 

Han har siddet helt over i klubbens fire seneste kampe, og han har i det hele taget kun fået 15 spilleminutter, siden han vendte tilbage til Sevilla, efter han var med til at kvalificere Danmark til VM i midten af november. 

Blandt de 21 spillere i truppen finder man også Michael Krohn-Dehli, der i weekenden fik scoret for klubben. Der er dog udtaget 21 mand til truppen, og det betyder, at tre skal skæres fra inden opgøret i sjette og sidste spillerunde i gruppespillet.

Sevilla har klaret sig udmærket med to sejre i ligaen, én i pokalturneringen og uafgjort mod Liverpool i Champions League, mens Kjær har været væk. 

Hvis Kjær og co. slår Maribor, er de sikre på at gå videre, og hvis Liverpool samtidig snubler mod Sparktak Moskva, slutter Sevilla på puljens førsteplads. Maribor har kun fået to point i de fem første kampe, så Sevilla må siges at være favoritter.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.