Generelle

"Duncan" får jokerrolle i Old Firm

Søndag møder Morten "Duncan" Rasmussen og Celtic ærkerivalerne fra Glasgow Rangers i danskerens første Old Firm. En kamp hvori han formentlig starter på bænken, men kommer ind som joker.

Morten "Duncan" Rasmussen har fået en godkendt start i Celtic med to mål i fire optrædender, hvor han kun er startet inde i én af dem. Søndag skal Celtic på besøg på Ibrox, hvor ærkerivalerne Glasgow Rangers tager imod i det klassiske Old Firm-opgør.

Danske Rasmussen må dog formentlig starte på bænken, mener Barry Johnstone, der føler Celtic tæt som journalist på nyhedsbureauet Seven Day Press.

- Robbie Keane er selvskrevet til startopstillingen, og så har Marc-Antoine Fortuné gjort det godt på det seneste, så det bliver de to, der kommer til at spille. Men Morten er førstereserve til at komme ind. Han bliver en slags plan b for Celtic, som de kan sætte ind, hvis de er bagud og skal jagte en scoring, siger Barry Johnstone til tipsbladet.dk.

Men den danske angriber kan se frem til at blive sat i spil i kampen. Det tror Johnstone i hvert fald.

- Der sker altid nogle helt sindssyge ting i de her kampe. Der kommer røde kort, hårde tacklinger der fører til skader og masser af dramatik. Så derfor tror jeg, at han nok skal komme til at spille en rolle som indskifter. Han har allerede bevist, at han er målscorer, og han er faldet til herovre på rekordtid.

LÆS OGSÅ: "Duncan" bliver topscorer i næste sæson