• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Ole Hoffskov

Officielt: Andreas Cornelius skifter til Parma

Andreas Cornelius er blevet præsenteret som ny spiller i Parma.

Af Ole Hoffskov

Andreas Cornelius er som ventet ny mand i Parma-trøjen.

Den danske angriber har torsdag underskrevet en fem-årig aftale med Serie A-klubben, og dermed er han endegyldigt fortid i Atalanta, som købte Cornelius i FC København for to år siden. I sidste sæson var angriberen udlejet til Bordeaux i Frankrig, men det ophold blev ikke den store succes, og Cornelius sluttede sæsonen med en skade.

Nu er han fit for fight igen og skal altså bombe for Parma, der som oprykker i Serie A blev nummer 14 i den forgangne sæson. Nu er det planen, at holdet skal gøre yderligere fremskridt, og det skal Andreas Cornelius bidrage til.

Ifølge flere italienske medier betaler Parma syv millioner euro - 52,5 millioner kroner - for den danske angriber, og som tipsbladet.dk kunne fortælle onsdag, får FC København en lille bid af kagen, fordi løverne sikrede sig en videresalgsklausul på angriberen. FCK får dog kun procenter af det beløb, der overstiger den pris, Atalanta betalte i 2017, og derfor er det altså et relativt beskedent beløb, løverne indkasserer i denne omgang. Beløbet er et sted mellem en og to millioner kroner.

Foruden Andreas Cornelius har Parma også købt den svenske midtbanespiller Dejan Kulusevski - ligeledes i Atalanta. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus