Abildgaard efter skade: Man kan ikke snyde kroppen
Foto: Jan Christensen/Getty Images
Superliga

Abildgaard efter skade: Man kan ikke snyde kroppen

Midtbanespilleren fra AaB håber på, at han kan være klar til at indgå i træning på torsdag, men han ved godt, at kroppen og hovedet skal komme sig helt, inden han går til vaflerne igen.

Midtbanespiller Oliver Abildgaard fra AaB fik en halvleg mod FC Midtjylland, men han skulle nok have spillet færre minutter, for allerede i første halvleg blev han slået bevidstløs ved et uheld, og han blev altså ramt af en hjernerystelse.

Dagen derpå er Oliver Abildgaard ved godt mod, omend han stadig er lidt svimmel oven på sin skade. Den ung AaB-spiller håber på hurtigt at ryste hjernerystelsen af sig, og at han kan være klar til lørdagens udekamp mod FC Helsingør.

- Jeg håber, jeg kan være klar til træning på torsdag, men man kan ikke snyde kroppen, og jeg skal først spille, når jeg er klar igen, siger Oliver Abildgaard til Nordjyske.

Udover hovedskaden måtte Abildgaard også konstatere, at AaB smed det ene point til sidst i opgøret mod FC Midtjylland, så det var ingenlunde en god mandag aften for AaB-holdet og i særdeleshed Oliver Abildgaard.

Også højre back Kristoffer Pallesen måtte udgå med en skade. Den tidligere Viborg-back udgik allerede i første halvleg af kampen. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.