David Nielsen: Alle sad og ventede på, at vi skulle slagtes
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

David Nielsen: Alle sad og ventede på, at vi skulle slagtes

Det var et rædselsscenarie for AGF at skulle til Brøndby i årets sidste Superliga-kamp, men holdet skabte en trodsreaktion og fik point, og det glæder cheftræner David Nielsen.

Der var ikke meget, der tydede på, at AGF skulle have andet end et nederlag med hjem fra Brøndby Stadion i går. Holdet havde blot fået fire point i de syv kampe under David Nielsen, Brøndby gik ind til opgøret med ni sejre på stribe, og så kom Superligaens førerhold endda foran med 2-0.

Men AGF lykkedes med at vende modgangen til et flot comeback, og 2-2-resultatet glæder cheftræner David Nielsen. Han kalder det en intern trodsreaktion.

- Det var et rædselsscenarie at skulle til Brøndby. Og alle herude sad og ventede på, at vi skulle slagtes. Men den trodsreaktion, vi har skabt internt, hvor spillerne imellem besluttede sig for at gå ud og levere en god fodboldkamp, det er dét, det handler om, siger han til Århus Stiftstidende.

Simon Tibbling og Besar Halimi bragte Brøndby foran med to mål efter 51 minutter, men først reducerede Frederik Møller, og siden udlignede Tobias Sana på straffespark. 

Trods det ene point i Brøndby ligger AGF stadig på 11. pladsen, men holdet undgik det, som anfører Morten "Duncan" Rasmussen på forhånd havde kaldt endnu et dunk i hovedet.

- Selv hvis det ikke var sidste kamp, og vi gik på ferie, så betyder den meget. Men det er selvfølgelig ti gange sjovere at gå på ferie med en sejr og en god følelse end et nederlag, og at man får endnu et dunk oven i hovedet, inden man går på ferie. Så vi vil sgu gøre alt for at vinde, det er der ingen tvivl om, sagde "Duncan" til tipsbladet.dk i fredags.

Det blev altså ikke en sejr, men trods alt en succesoplevelse at vende en svær situation på en svær udebane. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.