Video : Tipsbladet
Superliga

Duncan bombede i serie 4-debut: Når man scorer seks mål, er det vel godkendt

Morten "Duncan" Rasmussen scorede mandag seks mål i sin første kamp i serie 4. TIF All Stars, som hans hold hedder, havde flere tidligere Superliga-spillere med og vandt 16-1.

Der er ingen spillere, der har scoret flere mål end Morten "Duncan" Rasmussen i Danmarks bedste fodboldrække, så længe den har heddet Superligaen. Og selv om han tidligere på året indstillede sin professionelle karriere efter et par ophold i Polen og Cypern, fejler målfarligheden tilsyneladende ikke noget.

"Duncan" fik mandag debut for serie 4-holdet TIF All Stars, et udvalgt hold under Tjørring IF, og det med bravur. Han scorede seks af målene i holdet sejr på 16-1 over Aulum IF.

Læs også:FCM tager afsked med dødboldstræner: 'Duncan' overtager

- Når man scorer seks mål, er det vel en godkendt debut. Men jeg tror, at det, der glædede ham allermest, var, at vi kom til at glemme alt om debutsangen bagefter. Den ved jeg nemlig, at han har frygtet, siger holdet træner, Hans Peter Riis, med et grin til Herning Folkeblad.

Superligaens målkonge er ikke den eneste tidligere ligaspiller på holdet. Også Kristian Bach Bak, Jens Berthel Askou og Søren Mussmann var med til at tilintetgøre chanceløse Aulum.

Læs også:Morten Duncan om sit karrierestop: Havde ikke niveauet mere

Serie 4 er således blevet beriget med flere store fodboldnavne dette efterår. Rafael van der Vaart, der stoppede karrieren for et års tid siden, har også optrådt for Esbjerg fB's mandskab i rækken.

- Jeg ville gerne spille igen, og jeg ville gerne lidt i form til min testimonialkamp. For at være ærlig var niveauet godt. De kan løbe. Jeg skal nok lave afleveringerne, så længe de kan løbe, sagde van der Vaart til TV2.

Den testimonial fandt sted forleden, og formen fra serie 4 må have hjulpet. Rafael van der Vaart scorede i hvert fald to gange.

Læs også:Duncan er blevet angrebstræner: Har tit stået midt i en ligegyldig øvelse

Læs også:FCM-boss: Duncan skal arbejde hårdt og bredt i klubben

Læs også:Superligaens mest scorende stiller støvlerne: Skal være angrebstræner i FCM