Esbjerg: Vi har fået tjekkisk forsvarer tilbudt
Illustration
Superliga

Esbjerg: Vi har fået tjekkisk forsvarer tilbudt

Pavel Cmovs, der bliver rygtet til Brøndby, er også blevet tilbudt i Esbjerg, men vestjyderne har ikke umiddelbart nogen intention om at hente tjekken til dansk fodbold.

I sidste uge sagde Pavel Cmovs' agent, at Brøndby er interesserede i hans klient, ligesom endnu en dansk klub skulle være det. Brøndby har afvist, at de skulle være ude efter ham, men ifølge agenten skulle der altså være en anden danske klub end de blågule fra Vestegnen 

Esbjerg kunne godt være den anden klub, som agenten hentyder til, og klubbens tidligere spiller Kevin Conboy har talt varmt om Danmark til Cmovs, men den tjekkiske midterforsvarer står ikke højt på ønskelisten på Vestkysten. De vedkender, at de er bekendt med ham og hans situation, men derudover har de ikke den store interesse i Nijmegen-spilleren.

- Jeg tror ikke, vi er den klub, agenten mener. Jeg ved ikke, hvad man skal lægge i hans udmelding om to klubber, for det er forskelligt, hvad man opfatter som interesse. Men vi har da fået ham tilbudt, det tror jeg, der er mange, der har, siger Niels Erik Søndergård fra Esbjergs sportslige ledelse til tipsbladet.dk.

- Vi kender ham og ved godt, at han er i overskud, men vi har ikke fulgt ham tæt, og jeg har aldrig talt med spilleren. Han er ikke lige et tema i Esbjerg. 

Et tema er der til gengæld andre, der er hos Søndergård og co. Esbjerg har således et par spillere på bedding, og det er en af grundene til, at 23-årige Cmovs ikke er ønskespilleren lige nu.

- Vi synes, vi har bedre alternativer. Hvis vi skal hente nogle, skal vi have en formodning om, at de er bedre end dem, vi har i dag. Jeg siger ikke, at han ikke er det, men vi har andre i kikkerten, som er mere spændende. Det kan jo både skyldes noget med kvalitet eller økonomi, siger Niels Erik Søndergård.