FC Helsingør bekræfter transfer: Ny angriber ser skarp ud
Foto: Jan Christensen/Getty Images
Superliga

FC Helsingør bekræfter transfer: Ny angriber ser skarp ud

Melvin Frithzell skifter fra nytår til FC Helsingør, bekræfter klubbens direktør til tipsbladet.dk. Den unge angriber har fået en toårig aftale med Superliga-oprykkerne.

FC Helsingør bliver den 1. januar en angriber rigere. Svenske Melvin Frithzell skifter fra IFK Värnamo til den danske Superliga-klub på en fri transfer. Det bekræfter FC Helsingør-direktør Janus Kyhl til tipsbladet.dk. 

Tidligere mandag formiddag lagde spillerens agent et billede på Twitter, der mere end antydede, at handlen var på plads.

Frithzell, der fyldte 21 år i sommer, har trænet med i Helsingør i en uges tid, og han kommer til klubben for at score mål. Det har oprykkerne nemlig manglet i efteråret, hvor de med 15 kasser har scoret færrest af alle.

- Det er en spændende spiller, en god afslutter, der ved, hvor målet står. Vi har haft ham ovre at træne med os en uges tid, og det har set rigtig spændende ud, siger Janus Kyhl om sin nye angriber.

Ifølge direktøren var FC Helsingør ikke den eneste klub, der gerne ville have fat i spilleren, der scorede 10 mål i 24 kampe i Superettan i den forgangne sæson.

- Der har været interesse fra flere svenske klubber, ved jeg. Ud fra hvad jeg har hørt, er det nogle interessante svenske klubber. Det passer perfekt, for Melvin er fra Malmø og kan bosætte sig der igen, samtidig med at han spiller i Helsingør.

Melvin Frithzell har fået en toårig kontrakt i FC Helsingør, og han er med, når klubben indleder træningen den 3. januar. Det seneste år har han som nævnt tilbragt i den næstbedste række i Sverige, så Superligaen bliver endnu et skridt op for den unge angriber.

- Vi har både studeret ham i efteråret og haft ham med til træning i en uges tid for at se, hvordan det ser ud. Det er et skridt op, han tager nu, men det er de vilkår, der er for en klub som vores. Det er den type spiller, vi skal hente, og så må vi se, om vi kan få succes med det. Vi er overbevist om, at der er en god mulighed for det med Melvin. Han ser i den grad skarp ud, siger direktør Kyhl.

- Så er det spørgsmålet, om han kan tilpasse sig til Superligan, men det tror og håber vi på.

Dermed er én af vinterens offensive forstærkninger til FC Helsingør på plads. Direktør Kyhl havde allerede varslet, at der ville komme to-tre af slagsen, og han prioriterede i høj grad spillere, der kan score mål, som han sagde til tipsbladet.dk i sidste uge:

- Vi går efter målfarlige spillere og forsøger at løse det inden for de rammer, vi har. Vi får ikke en superstjerneangriber til FC Helsingør, det har vi ikke økonomi til, men nogle, der forhåbentlig en dag kan bliver til superstjerner, sagde han.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.