FCK-udmelding glæder Lars Jacobsen
Illustration
Superliga

FCK-udmelding glæder Lars Jacobsen

Lars Jacobsen glæder sig over de ambitiøse udmeldinger fra FCK-ledelsen og ser frem til et forår, hvor jagten på FC Midtjylland går ind. 

Når FC København torsdag indleder træningen frem mod forårssæsonen, bliver det med et altoverskyggende fokus: Mesterskabskampen i Superligaen. 

Klubben skal forsøge at indhente FC Midtjylland, og derfor bliver det et spændende forår, selvom det næppe bliver lige så hæsblæsende som efteråret, hvor der både var trænerskifte og Champions League på programmet. 

FC Københavns anfører Lars Jacobsen ser frem til sæsonen. 

- Vi er ikke i Europa mere, men vi har forhåbentlig også tre pokalkampe i form af to semifinaler og en finale, som vi gerne vil med i. Derudover har vi hundrede procent fokus på Superligaen, hvor vi lige nu er nummer tre. Det er bedre end i starten af sæsonen, men det lever ikke op til vores målsætning. Vi skal vinde nogle fodboldkampe. Vi manglede tempo i starten af sæsonen, men vi fik det vendt. Nu er vi seks point efter nummer ét, hvor det var 14 tidligere på sæsonen. Vi tror på, at det kan lade sig gøre, siger Lars Jacobsen til tipsbladet.dk.

Efter den sidste kamp i efteråret, meldte FC Københavns ledelse ud, at man vil ruste den sportslige del til den kommende tid i form af øgede transfermidler og store ambitioner for fremtiden. 

Lars Jacobsen glæder sig over udmeldingen og ser på fremtiden med optmisme. 

- Det er positivt. Jo bedre fodboldspillere og jo større organisation, der er til rådighed, desto bedre er det for udviklingen. Som spillere har vi dog mest fokus på at spille fodbold, for vi har nogle dygtige folk, der har fokus på de andre ting. Men det er kun glædeligt, og det er en frisk udmelding i en tid, hvor fodboldklubber, økonomien og erhvervslivet i det hele taget har været nedadgående. Det er fedt med sådan en udmelding, siger han.