Jeppe Curth: Det er op til FCM og AaB
Illustration
Superliga

Jeppe Curth: Det er op til FCM og AaB

Jeppe Curth har karantæne i efterårets sidste kamp og har spillet færdig i FC Midtjylland, men kan han blive, eller skal han tilbage til AaB?

Jeppe Curth blev i sommer lejet ud til FC Midtjylland, der havde brug for en ekstra spiller til offensiven, efter Petter Andersson var blevet skadet. Curth har karantæne i efterårssæsonens sidste kamp, og han bliver derfor stående på de ni kampe, han har fået, inden der skal tages stilling til, om han skal blive eller tilbage til AaB.

Nordjydernes sportschef Allan Gaarde har givet udtryk for, at Jeppe Curth skal tilbage og spille det sidste halve år af hans kontrakt i AaB, mens FC Midtjyllands anfører Kristian Bak Nielsen har opfordret FCM-ledelsen til at forlænge Curths ophold i Herning. Selv afventer Curth de to klubbers beslutninger.

- Lige nu aner jeg ikke, hvad der skal ske. Vi har aftalt, at alle tre parter skal snakke sammen, men i første omgang er det AaB og FC Midtjylland, der skal tage initiativ til at tage en snak, og så bliver jeg vel involveret, hvis det bliver aktuelt. Det er jo reelt ikke op til mig, så jeg kan kun afvente og se, hvad der sker. Jeg har kontrakt med AaB frem til sommer, og det er det eneste, jeg kan forholde mig til, og så er spørgsmålet, hvad AaB vil, og om der kan blive spilletid til mig i Aalborg, siger Jeppe Curth til tipsbladet.dk.

AaB-angriberen har i FC Midtjylland været brugt som central midtbanespiller i et system, hvor han har haft til opgave at løbe meget i dybden og komme med i feltet og true modstanderens mål. Opgaven har passet ham godt, og han glæder sig over, at missionen med lejemålet lykkedes: Han har fået spilletid, scoret mål og fået selvtillid.

- Det gik stærkt med at blive otter, men det har fungeret fra dag ét, og det er rart for mig at vide, at jeg også kan spille midtbane. Det har været en god oplevelse, og jeg ærgrer mig over, at jeg har karantæne i den sidste kamp. Opgaven her har passet mig rigtig godt, og så gør det jo heller ikke noget, at det har været en succes. At vi ligger nummer ét. Både FC Midtjylland og AaB ligger jo i toppen, så du kan vist godt sige, at det er et luksusproblem, jeg har, siger Curth med et grin.

Jeppe Curth kan fra den 1. januar forhandle frit med andre klubber, da hans kontrakt i AaB udløber den 30. juni.