Kian Hansen: Vil videre til vinter
Illustration
Superliga

Kian Hansen: Vil videre til vinter

Kian Hansen har muligvis spillet sin sidste Superligakamp for Esbjerg. Han siger selv, at han helst vil sælges til januar.

Det kan godt gå hen og blive en ærgerlig afsked med hjerteklubben Esbjerg for Kian Hansen. Han siger nu, at han gerne vil sælges til vinter, og efter han blev udvist i fredagens opgør mod SønderjyskE, holder de tre spilledages karantæne ham væk fra Superliga-spilletid i resten af efteråret.

- Jeg håber på at komme af sted i vinterhalvåret. Hvis ikke, skal jeg af sted til sommer. Jeg synes, at jeg trænger til nye udfordringer og luftforandringer, og jeg føler mig lidt groet fast i Esbjerg, siger han til tipsbladet.dk.

- Jeg har mod på at prøve mig af et andet sted, men omvendt er det ikke livsvigtigt, at jeg kommer af sted i vinter. Hvis jeg ikke gør, bliver jeg gerne til sommer, for vi har et spændende forår. 

Selv hvis han bliver solgt, kan han stadig nå at spille to Europa League-kampe, men træner Niels Frederiksen luftede tidligere på dagen muligheden for at stille med Jens Berthel Askou og Davidson Drobo-Ampem i midterforsvaret. 

Får Hansen lov til at spille, vil han dog ikke have problemer med motivationen, selvom Esbjerg allerede har sikret sig videre avancement i Europa League. 

- Jeg ser det som et udstillingsvindue, så jeg har meget af spille for. Jeg kan vise mig frem og blive udfordret spillemæssigt. Jeg synes også, jeg har vist i Europa League, at jeg kan være med på højeste niveau, siger Kian Hansen, der tidligere har fortalt Tipsbladet, at han føler, at lande som Frankrig, Holland og Belgien passer bedst til ham.