Kian Hansens skifte til Nantes er kollapset
Illustration
Superliga

Kian Hansens skifte til Nantes er kollapset

Esbjerg og Nantes kunne ikke blive enige om prisen på Kian Hansen, og derfor bliver det ikke til et skifte. Det er Hansen-lejren skuffet over.

Nantes, Esbjerg og Kian Hansen har været i dialog om klubskifte fra Vestjylland til Frankrig i et par uger, men nu er forhandlingerne brudt sammen og skiftet er kollapset.

De to klubber kunne ikke blive enige om prisen på Esbjerg-forsvareren, der rigtig gerne ville have været af sted. Kian Hansen agent Søren Barslund bekræfter, at der har været dialog med en udenlandsk klub, der har afgivet to bud på Hansen, uden at parterne har formået at nå til enighed. Agenten vil dog ikke sætte navn på klubben.

- Esbjerg blev tilbudt en aftale, hvor de kunne beholde Kian til sommer, men klubberne kunne ikke blive enige om prisen. Det var udelukkende transfersummen, der skilte dem. Kian har spillet i Esbjerg, siden han var 13 år, og blandt andet på den baggrund havde vi håbet på lidt goodwill og forståelse fra klubbens side for, at Kian vil gerne prøve sig af i udlandet. Derfor er både han og vi også lidt skuffede over klubben, siger Barslund til tipsbladet.dk.

Kian Hansen forlængede i april sidste år sin kontrakt med Esbjerg frem til sommeren 2016, men i november udtalte han, at han føler, han er groet lidt fast i Esbjerg, og at han derfor var klar til nye udfordringer.

Det bliver i første omgang ikke i Nantes, Kian Hansen får nye udfordringer, medmindre de altså kommer tilbage senere på måneden med et nyt bud på den 24-årige midterforsvarer. Men der er også andre klubber, der følger ham.

- Der er en række klubber, der har været oppe at se ham, og vi arbejder hårdt på det her. Nu må vi se, om der sker noget mere i løbet af januar, og så håber vi, at Esbjerg også bliver mere forstående overfor det, Kian gerne vil, siger Barslund.