• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Lyngby forlænger med midtbanespiller

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Lyngby Boldklub har lavet en ny aftale med midtbanespilleren Gustav Marcussen.

Af Ole Hoffskov

Da Jeppe Kjær stod op tirsdag morgen, troede han, at han skulle møde ind på kontoret i Lyngby Boldklub for at skrive under på en ny kontrakt, men sådan gik det ikke. Den 33-årige angriber fik i stedet at vide, at han er en færdig mand i klubben.

Så har det straks været en sjovere dag for Gustav Marcussen. På ham ventede der rent faktisk en ny kontrakt, og den har han underskrevet, således parterne nu har en aftale frem til 2021.

- Gustav er dedikeret, og samtidig en god fodboldspiller. Han har taget turen hele vejen igennem akademiet og til førsteholdet, og det er vi altid lidt ekstra stolte af. Nu er næste skridt så, at han skal være en stabil del af førsteholdet og levere som en "voksen" fodboldspiller, hvor der ikke er plads til for mange udfald, da niveauet er så højt, som det er, siger sportschef Birger Jørgensen i en pressemeddelelse og tilføjer:

- Vi har en stor tiltro til 'Gus', og vi tror på, at han kan løfte sig flere niveauer endnu, og vi er glade for, at forlængelsen kom i hus, så Gustav kan koncentrere sig om at udvikle sig så meget som muligt, hvor vi er med hele vejen, fortæller Birger Jørgensen.

Gustav Marcussen er glad for den nye aftale med Lyngby Boldklub, der efter sommerferien gør comeback i Superligaen.

- Jeg er super stolt og glad for at forlænge et år mere med min hjerteklub. Jeg kan ikke vente med at give den maks gas i Superligaen, og vi skal bare give den alt, vi har som hold, siger den 21-årige midtbanespiller.

Gustav Marcussen optrådt 53 gange i den kongeblå trøje. 

Superliga

Optakt: AGF - FC Midtjylland

De danske mestre gæster nu Aarhus, hvor hjemmeholdet med en sejr holder presset på FC København.

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.